Windt Le Grand Leeuwenburgh zoekt een

(gevorderde) advocaat-stagiair / beginnend medewerker ondernemingsrecht / M&A

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Rotterdam | 40 uur

Heb jij een passie voor het ondernemingsrecht? Dan maakt ons team graag kennis met jou!  Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat-stagiair(e) om de M&A-praktijk te versterken.

Ons M&A-team adviseert zowel nationale als internationale cliënten bij fusies en overnames, het opzetten van samenwerkingsverbanden en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Het team treedt op voor private equity, strategische partijen en management met een focus op het mid-market segment en is nauw betrokken bij onze vooraanstaande herstructureringspraktijk. Onze praktijkgroep bestaat uit ervaren advocaten die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en nauw samenwerken om de beste oplossing te realiseren voor de cliënt.

Je komt op de kamer bij een van onze senior-advocaten en werkt in kleine teams aan onze uitdagende zaken. Als advocaat-stagiair volg je uiteraard de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Wij besteden veel aandacht aan interne vakinhoudelijke cursussen en trainingen en stimuleren het volgen van externe specialisatie opleidingen.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een zeer gunstig arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je naast professionele begeleiding door de besten op hun vakgebied ook nog eens onderdeel gaat uitmaken van een groep collega’s die naast samen werken ook samen plezier maken hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

  • Je hebt je WO-master Nederlands recht afgerond.
  • Kennis van het ondernemingsrecht is een pre.
  • Je werkt graag hard en dat in teamverband, hebt een eigen mening en durft kritisch te zijn.
  • Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent analytisch sterk.
  • Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend.
  • Je hebt bij voorkeur economische of financiële affiniteit.

Pas jij in het bovenstaande profiel? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 21 juni 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Wie we zijn Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We zijn gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top