Windt Le Grand Leeuwenburgh zoekt een

(gevorderde) advocaat-stagiair / beginnend medewerker ondernemingsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Rotterdam | 40 uur

Heb jij een passie voor het ondernemingsrecht? Dan maakt ons team graag kennis met jou! Wij zijn op zoek naar gedreven advocaat-stagiairs en beginnend medewerkers om onze praktijk te versterken.

Ons kantoor legt zich toe op de voor het bedrijfsleven belangrijkste rechtsgebieden. De praktijkgroep corporate adviseert over vennootschapsrechtelijke kwesties en het behandelen en oplossen van geschillen binnen en rondom een (internationale) onderneming. Onze praktijkgroep bestaat uit ervaren advocaten op het gebied van ondernemingsrecht die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en nauw samenwerken om de beste oplossing te realiseren voor de cliënt. Wij adviseren onder meer over fusies en overnames, (vennootschappelijke) herstructureringen, financiering en zekerheden en procederen onder meer voor de Ondernemingskamer.

Je komt op de kamer bij een van onze senior-advocaten en werkt in kleine teams aan onze uitdagende zaken. Begin je als advocaat-stagiair dan volg je uiteraard de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Wij besteden veel aandacht aan interne vakinhoudelijke cursussen en trainingen en stimuleren het volgen van externe specialisatie opleidingen.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een zeer gunstig arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je naast professionele begeleiding door de besten op hun vakgebied ook nog eens onderdeel gaat uitmaken van een groep collega’s die naast samenwerken ook samen plezier maken hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

  • Je hebt je WO-master Nederlands recht afgerond.
  • Kennis van het ondernemingsrecht is een pre.
  • Je werkt graag hard en dat in teamverband, hebt een eigen mening en durft kritisch te zijn.
  • Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent analytisch sterk.
  • Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend.
  • Je hebt bij voorkeur economische of financiële affiniteit.

Pas jij in het bovenstaande profiel? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteer direct via de knop ‘Solliciteren’.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 21 juni 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Wie we zijn Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We zijn gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top