Infense Advocaten BV zoekt een

(gevorderde) advocaat-stagiaire of beginnend advocaat medewerker civiel bouwrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wie zijn wij?
Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team, bestaande uit elf advocaten, twee secretaresses en een office manager. Per september aanstaande zijn wij een kantoor met elf advocaten omdat onze juridisch medewerker en wetenschappelijk medewerker doorgroeien tot advocaat.

Infense is een gerenommeerd nichekantoor. Wij zijn uitsluitend actief op het vlak van aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied, voor de top in de markt. Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop. Een gezonde work-life balans is voor ons vanzelfsprekend.

Infense is gevestigd in Deventer. Een stad met een prachtige historische kern, veel gezellige cafés, leuke winkels, diverse theaters en allerlei restaurants. Vanuit Deventer bedienen wij cliënten door het hele land.

Wie zoeken we?
Onze praktijk groeit. Zowel het aantal cliënten als het aantal zaken neemt steeds verder toe. Daarom zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een beginnend advocaat-medewerker, (gevorderde) advocaat-stagiaire gespecialiseerd in ‘onze’ rechtsgebieden of met de ambitie om zich daarin te verdiepen.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je werkt voor top cliënten. Opdrachtgevers die alleen genoegen nemen met een uitmuntende kwaliteit. Jij bedient ze met vlijmscherpe adviezen, waarmee zij hun doelen kunnen bereiken. Natuurlijk krijg je van ons alle mogelijke begeleiding om je tot specialist te ontwikkelen.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Haverkort (0570-758004) of Antoine Broesterhuizen (0570-758001) en/of neem een kijkje op onze website www.infense.nl.

CV, korte motivatiebrief en cijferlijst kun je mailen naar info@infense.nl.

 

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 20 juli 2021
Verloopdatum: 31/08/2021

Vacaturekenmerken

Branches

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Deventer

Provincie

Overijssel

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top