GMW Advocaten zoekt een

Gevorderde stagiaire / advocaat-medewerker Arbeidsrecht (V/M)

Jij behandelt arbeidszaken voor werknemers (waaronder veel internationals) en werkgevers.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jij

Jij bent gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus, slim en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Verder weet je van aanpakken. Bovendien ben je ondernemend en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je voldoet bovendien aan onderstaande eisen.

  • Ten minste twee jaar relevante ervaring als arbeidsrechtadvocaat.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal.

Het aanbod

  • Een uitdagende, interessante en afwisselende (internationale) arbeidsrechtpraktijk.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen.
  • Een werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Werken in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Maar ook de mogelijkheid om thuis te werken.

Het kantoor

GMW is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag dat voor bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen en hebben een bijzondere expertise in procederen.

Ons kantoor is gespecialiseerd in Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemings- en Vennootschapsrecht, Aansprakelijkheidsrecht en Insolventierecht en Herstructurering.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering.

De sollicitatie

Stuur jouw motivatie en CV naar onze HR adviseur Bianca Kok (b.kok@gmw.nl). Voor vragen kan je bellen met Godelijn Boonman, één van onze partners (06-27170715).

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top