Banning Advocaten zoekt een

HR Adviseur

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een zelfstandige HR Adviseur voor 16 tot 28 uur per week. Ben jij een bevlogen en praktijkgerichte HR Adviseur? Dit is een unieke kans!

Deel deze vacature:

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een zelfstandige HR Adviseur voor 16 tot 28 uur per week. Ben jij een bevlogen en praktijkgerichte HR Adviseur? Dit is een unieke kans!

De functie

Wij  bieden een allround uitvoerende functie waarbij je met alle facetten van het HR vak te maken krijgt. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, je coördineert het recruitment proces, je begeleidt het onboarden van nieuwe medewerkers en werkt mee aan HR projecten zoals bijvoorbeeld waardevrij werven en selecteren en ‘Het Goede Gesprek.’ Ook begeleid je verzuimtrajecten.

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft een aantal jaar HR werkervaring bij voorkeur binnen een (MKB) organisatie. De HR Adviseur die wij zoeken is zelfstandig, praktijkgericht en begrijpt dat het werken met advocaten en ondersteuners  tact en zorgvuldige communicatie vraagt. De HR Adviseur die wij zoeken is een verbinder die zelfstandig en praktijkgericht te werk gaat. Als persoon herken je je in de volgende kenmerken:

 • je wil graag operationeel te werk gaan;
 • vlotte persoonlijkheid, maakt gemakkelijk contact;
 • resultaatgerichte en motiverende persoonlijkheid;
 • inlevingsvermogen en organisatiesensitief;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • kennis van de Wet verbetering poortwachter.

 

Wij bieden

 • uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
 • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau op zzp-basis dan wel in dienstverband (beide varianten zijn bespreekbaar);
 • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch (bekijk de 3D-tour hier);
 • leuke sociale activiteiten, zoals het kerstfeest met cabaret, kantooruitjes, en thema- en vrijdagmiddagborrels;
 • aandacht voor fit en gezond werken met een ergonomische werkplek, de gezonde lunch, de Banning Bootcamp Training, Basketball clinic en het jaarlijkse Banning tennis en padel toernooi.

Interesse?

Zie jij deze vacature als een uitdaging? Dan gaan wij deze graag met jou aan. Jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) ontvangen wij graag via vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Kim Swinnen, HR Manager (+31 65 107 07 78 / k.swinnen@banning.nl) of Jan-Willem de Tombe, Managing Partner (j.detombe@banning.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 juli 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Wij zijn Banning Advocaten. Daag ons uit om voor u tot het uiterste te gaan. Met onze uitgebreide groep aan specialisten begeleiden wij complexe…
Scroll naar boven