Van Iersel Luchtman Advocaten zoekt een

Insolventiemedewerker

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wij zijn voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een uitbreiding van ons team.

Met twee vestigingen en circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Met specialisten op  tien disciplines en expertise in verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een insolventiemedewerker met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Werk je nu als faillissementsmedewerker of heb in het verleden in deze functie gewerkt? Vind je het leuk om onze curator(en) van A tot Z te ondersteunen en te ontzorgen bij zijn/haar faillissementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uiteraard heb je minimaal een MBO+ diploma op zak, heb je goed cijfermatig inzicht, ben je accuraat, en communicatief vaardig. Je schrijft foutloos Nederlands en kunt goed omgaan met Microsoft Office.

Wat zoek jij?
Zoek jij een kantoor dat naast goede arbeidsvoorwaarden afwisselend werk biedt. Een kantoor waar een prettige en collegiale werksfeer heerst en waar plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé? Wil je werken in een dynamische praktijk waar je direct aan de slag kan? Dan zijn wij het advocatenkantoor voor jou!

Ons kantoor staat bekend om haar brede praktijk op het gebied van faillissementen, herstructureringen en reorganisaties van bedrijven in zwaar weer. Met een team van  15 gespecialiseerde advocaten staan wij ondernemingen, bestuurders, schuldeisers, financiers en andere belanghebbenden bij in financieel uitdagende tijden. Een sterk team dus, waar jij onderdeel van zou kunnen uitmaken.

Meer weten of direct solliciteren?
Neem dan contact op met Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999) of stuur direct je motivatiebrief en cv voor 26 maart 2021. We horen graag van je!

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 9 april 2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Opleidingsniveau

MBO

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top