Van Iersel Luchtman Advocaten zoekt een

Juridisch medewerker / advocaat-stagiair Gaming en Arbeidsrecht

Met twee vestigingen en circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat zoeken wij?

Ben jij recent afgestudeerd en heb je aantoonbare ervaring op het gebied van IE/IT/Privacy en het arbeidsrecht? Beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en ben je analytisch sterk? Ben je daarnaast ook leergierig, pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken namelijk een energieke en gedreven kandidaat die zich thuis voelt in zowel de wereld van games & interactieve media, als in het arbeidsrecht. Naast kennis van het arbeidsrecht is affiniteit met technologie en creativiteit van belang. Het zou mooi zijn als je dat kunt aantonen door middel van eerdere (neven)werkzaamheden. Datzelfde geldt voor een goede beheersing van de Engelse taal. Een aanmerkelijk deel van ons werk heeft een internationaal karakter.

Hoewel je goed individueel moet kunt werken, zijn we op zoek naar een teamplayer. Iemand die naast bovengemiddelde juridische kwaliteiten een aantoonbaar ondernemend karakter heeft. Samen met de rest van het team willen we ons Brancheteam Gaming en onze sectie Arbeid & Medezeggenschap verder uitbouwen.

Wat zoek jij?

Zoek jij een kantoor dat naast goede arbeidsvoorwaarden de juiste mix biedt tussen specialisatie en samenwerking? Een kantoor waar een zeer prettige en collegiale werksfeer heerst en waar plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé? Wil je werken in een uitdagende praktijk waar je direct aan de slag kan? Dan zijn wij het advocatenkantoor voor jou!

Onze arbeidsrechtadvocaten adviseren werkgevers, zelfstandig ondernemers, statutair bestuurders, ondernemingsraden en belangenorganisaties. Onze cliënten komen uit vele branches en kiezen voor ons vanwege onze expertise en betrokkenheid.

Ons Brancheteam Gaming is het enige Nederlandse fullservice advocatenteam dat gespecialiseerd is in het adviseren van partijen uit de game-industrie. Of het nu gaat om de licentievoorwaarden, EULA’s, merchandise, esports, loot boxes, of over publishing deals: de juridische thema’s bij het ontwikkelen en distribueren van games bevatten voor ons team geen easter eggs.

Meer weten

Neem dan contact op met Jaap Broekman (j.broekman@vil.nl / 088 90 80 912). Jaap is als partner bij ons kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij adviseert niet alleen als het gaat om arbeidsgeschillen of arbeidscontracten, maar hij adviseert ook bij complexe vraagstukken rondom cao’s, governance en reorganisaties.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 28 februari 2021 naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999). We horen graag van je!

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 16 februari 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Locatie

Breda

Provincie

Noord-Brabant

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top