Stimulansz zoekt een

Juridisch Vakredacteur

Heb jij juridische kennis en een uitstekende taalbeheersing? Vind je het fijn om kennis te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou als (eind)redacteur voor onze juridische producten zoals het boek De Grote Almanak en de module Digitale Grote Almanak en Regelingen & voorzieningen in onze Kennisbank Inzicht Sociaal Domein, maar ook De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat ga je doen?

Voor de (Digitale) Grote Almanak en Regelingen en voorzieningen, ben je niet alleen diegene die het werk van de externe redacteuren aanstuurt en redigeert, maar lever je zelf ook inhoudelijke bijdragen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele proces en de eindredactie van De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid.

Wie ben jij?

  • Als juridisch vakredacteur ben je in staat om de wet- en regelgeving ‘te vertalen’ naar prettig leesbare en praktisch toepasbare teksten.
  • Je hebt een goede taalbeheersing en redactionele vaardigheden, op verschillende taalniveaus.
  • Je beschikt over een HBO-/WO opleiding Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening.
  • Je bent bekend met de doelgroep van deze producten (met name sociaal raadslieden en Het Juridisch Loket).
  • Je vindt het leuk om (nieuws)bronnen te volgen.
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en kan goed het overzicht bewaren.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Onze organisatie

Stimulansz is kennis- en adviespartner van gemeenten en levert praktische oplossingen die écht werken. We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals en doen dat met veel enthousiasme en betrokkenheid en vanuit een grote kennis van de praktijk. We helpen mee aan het verbeteren van de bedrijfsvoering via sturingsinformatie. Zo zit Stimulansz in het hart van alle werkprocessen met als doel de dienstverlening van gemeenten in het sociaal domein beter en daarmee het leven van mensen die afhankelijk zijn van die dienstverlening een stuk makkelijker te maken. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met 60 medewerkers.

Jouw salaris

Je salaris ligt tussen de € 3.670 en € 4.640 op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van je kennis en ervaring. We bieden je allereerst een jaarcontract, waarna bij gebleken geschiktheid jouw aanstelling omgezet kan worden in een vast dienstverband. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er binnen Stimulansz ook veel mogelijkheden voor training en opleiding, zo beschikken wij over een eigen interne academie.

Klinkt deze baan als muziek in je oren? Stuur dan je sollicitatie voor 26 maart 2021 via de sollicitatiebutton aan Marjolijn van Rijn, HR-manager.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gepland in week 14. Een schrijfopdracht zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Maaike Hulshoff, teammanager Sociaal Domein (maaike.hulshoff@stimulansz.nl of telefonisch op 06-41 20 75 99).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 1 maart 2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top