Westport Notarissen zoekt een

Kandidaat-notaris Junior Vastgoed

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wij zijn een ambitieus notariskantoor. Lopen voorop in nieuwe technieken en omarmen digitalisering. Wij zijn betrokken bij onze klanten, collega’s én omgeving. Met bijna 100 medewerkers behoort ons kantoor tot de tien grootste zelfstandige notariskantoren van Nederland. Met onze innovatieve blik blijven wij verbeteren en vernieuwen. Kijk maar eens op onze website. Een kantoor van deze tijd. Groot, maar toch betrokken en benaderbaar. Zowel jij als onze klant voelt zich bij ons thuis.

Waarom jij van waarde bent

Als uitbreiding van onze afdeling Vastgoed zoeken wij een kandidaat-notaris in Rotterdam en Naaldwijk. Als kandidaat-notaris behandel je zelfstandig dossiers.

Heb jij al enkele jaren ervaring als kandidaat-notaris? Dan behoren de meer complexe dossiers ook tot jouw werkzaamheden. Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Het realiseren van commerciële doelstellingen vind je een uitdaging.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Je start je dag met een kop koffie en gaat aan de slag met het opstellen van akten. Je waarborgt de voortgang en volledigheid van de dossiers. Je werkt nauw samen met (senior) collega’s. Als professional geef je notarieel en fiscaal juridisch advies en herkent commerciële kansen. Je ziet ook hoe model-akten of andere interne procedures geactualiseerd kunnen worden. Daarnaast heb je proactief contact met klanten. 

De afdeling vastgoed

Onze afdeling vastgoed blinkt onder andere uit in zaken met betrekking tot de koop, verkoop en levering van onroerende zaken. De collega’s begeleiden en adviseren bij projectontwikkeling en gebiedsontwikkeling. Ook zijn wij sterk in (her)financiering en zekerheidsrechten, erfpacht en splitsing in appartementsrechten.

In onze werkwijze zijn wij vernieuwend en innovatief. Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld: klanten plannen online hun afspraak in, identificeren en ondertekenen digitaal onderhandse stukken en volmachten. De innovatie waar wij nu aan werken is BIM Legal.  Kortom: jij kan hier veel leren!

Wie worden jouw collega’s?

De afdeling bestaat uit twee notarissen, een toegevoegd notaris, directeur vastgoed en vijf kandidaat-notarissen. Deze collega’s werken nauw samen met een groot team van paralegals en andere juridisch specialisten. Het team kijkt er naar uit om met jou samen te werken.

Hier herken jij je in:

 • Je hebt een afgeronde master notarieel recht;
 • Het is fijn als je enkele jaren ervaring hebt in deze functie. Heb je dit niet? Ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! ;
 • Je bent gedreven;
 • Je bent zelfverzekerd;
 • Je ziet kansen en grijpt ze ook;
 • Je blijft jezelf ontwikkelen door het volgen van de beroepsopleiding of je haalt jaarlijks je PE-punten met cursussen en opleidingen;
 • Je vindt het leuk om actief deel te namen aan het literatuuroverleg;
 • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands;
 • Je bent beschikbaar voor 4 à 5 dagen per week (geef jouw voorkeur aan bij jouw sollicitatie).

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een tijdelijk contract. Bevalt onze samenwerking goed? Dan is het natuurlijk ons doel je uiteindelijk een vast contract te bieden;
 • Opleidingsmogelijkheden. Wij groeien en vinden het belangrijk dat jij meegroeit en jezelf blijft ontwikkelen;
 • Woon je wat verder weg? Wij bieden je een reiskostenregeling;
 • Gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij ‘Westport Fit’ in het leven geroepen. Ons vitaliteitsplan met o.a. gezonde lunches, sportieve activiteiten en een eigen Instagrampagina vol inspirerende posts die bijdragen aan jouw vitaliteit;
 • Wij werken hard, maar hebben zeker ook tijd voor elkaar. Onze actieve personeelsvereniging verzint het hele jaar door leuke activiteiten om jouw collega’s ook van een andere kant te leren kennen; 

Ben je enthousiast geworden?

Wij horen graag van je! Heb je eerst nog vragen over de functie? Neem contact op met onze HR adviseur Chantal Broekhuizen via 085-0133612 of 06-14732826.

 

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 26 mei 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Rotterdam / Naaldwijk

Provincie

Zuid-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top