Nysingh zoekt een

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht (junior-functie)

Heb jij een master Notarieel recht met goede resultaten (bijna) afgerond en wil je werken binnen de ondernemingsrechtpraktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris Ondernemingsrecht die ons team in Zwolle komt versterken.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jouw rol

Je draait direct mee in een afwisselende praktijk waar de nadruk ligt op het adviseren van (middel)grote ondernemingen, overheden en (semi)-publiekrechtelijke instellingen. Jouw advies wordt onder meer gevraagd bij vraagstukken met betrekking tot alle aspecten van het ondernemingsrecht. Als kandidaat-notaris bij Nysingh word je intensief begeleid maar krijg je ook snel verantwoordelijkheid en ga je zelfstandig te werk. Je draait direct mee in de afwisselende en dynamische praktijk en je hebt intensief cliëntcontact. Naarmate je groeit als kandidaat-notaris neemt de complexiteit en diversiteit van de zaken toe.

De sectie

De sectie ondernemingsrecht bestaat uit partners en medewerkers uit zowel de advocatuur als het notariaat. De sectie behoort tot de grotere secties binnen kantoor. Ook werk je samen met collega’s vanuit andere rechtsgebieden. De sectie Ondernemingsrecht levert een belangrijke bijdrage aan de verschillende marktgroepen binnen Nysingh. Binnen een marktgroep komen Nysinghers vanuit verschillende rechtsgebieden samen om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen.

Wat kun jij verwachten?

  • de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede kandidaat-notaris binnen een top 20 kantoor;
  • cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling;
  • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en 24 studieverlofdagen.

Wie zoeken wij

Jij hebt de master Notarieel recht (bijna) afgerond met mooie cijfers en hebt aantoonbare affiniteit met het ondernemingsrecht.

Wij zoeken een kandidaat-notaris die in de volledige breedte van het ondernemingsrecht verder opgeleid wil worden. Naast een goed analytisch vermogen beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, pragmatisch, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige en stressbestendige persoonlijkheid die ervan houdt om  in een hectische omgeving in teamverband goed werk af te leveren.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature neem je contact op met Marieke Buit-Timmer (06-30389373 / marieke.buit-timmer@nysingh.nl) of Angelique Hommes (06-51846265 / angelique.hommes@nysingh.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR adviseur Ilona Schotman (06-12744314 / ilona.schotman@nysingh.nl).

De procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 13 januari 2021

Vacaturekenmerken

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Zwolle

Provincie

Overijssel
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top