T&P Legal zoekt een

Legal Counsel Arbeidsrecht | 32-40 uur per week

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wij komen graag in contact met een gedreven Advocaat / Legal Counsel, die haar/zijn sporen binnen het arbeidsrecht verdiend heeft en aanvullend de nodige ervaring heeft met contracten en bij voorkeur franchise. Interessante positie voor een Advocaat Arbeidsrecht die graag de stap naar de zakelijke dienstverlening maakt.

Wat ga je doen?

Als Legal Counsel adviseer je de gehele organisatie. Je bent verantwoordelijk voor juridische procedures en het borgen van de wetgeving die belangrijk is in de uitzendbranche. Je komt in aanraking met vraagstukken op het gebied van vooral arbeidsrecht maar ook franchise en contractenrecht. Jij schakelt in jouw rol veel met verschillende interne afdelingen, waarbij je jouw juridische vakkennis deelt en samen toe werkt naar resultaat. Je informeert de afdelingen actief over de voortdurend veranderende wet en regelgeving en verzorgt trainingen en workshops ten aanzien van verschillende rechtsgebieden. Als Legal Counsel werk je in een dynamische omgeving en maak je onderdeel uit van de afdeling Juridische Zaken, naast jou bestaande uit 2 Legal Counsel collega’s, een werkstudent en de Director Legal.

Waar ga je werken?

Als je bij Olympia komt werken ga je een avontuur aan. Je sluit je aan bij een professionele uitzendorganisatie waar een sfeer heerst van ondernemerschap, collegialiteit en (grote) ambities.

De afdeling Legal bestaat uit 5 gedreven collega’s. Jouw standplaats is het Olympia Service Center (hoofdkantoor) van Olympia in Hoofddorp. Wij werken activity based en passen onze werkplek aan op onze activiteiten waarbij (deels) vanuit huis werken (ook Post Corona) zeker tot de mogelijkheden behoort.

Wie ben jij?

Jij schakelt makkelijk en snel, hebt een positieve en proactieve werkhouding, denkt graag in oplossingen, bent resultaatgericht én hebt oog voor detail. Daarnaast ben je natuurlijk een leuke en gezellige collega, want dat vinden we ook belangrijk. Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij verder het volgende:

 • WO Master Nederlands Recht en minimaal 4 jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist of advocaat in een commerciële praktijk;;
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Je hebt affiniteit en aantoonbare werkervaring met arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht, ervaring met franchise is een pré;
 • Je bent een zelfstandige teamspeler die makkelijk de koppeling maakt tussen Legal en de business;
 • Je weet een goede inschatting te maken als het gaat om de balans tussen juridische risico’s en commerciële belangen;
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en bent in staat om op elk niveau te communiceren binnen onze organisatie;
 • Je hebt oog voor verbeteringen en optimalisatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bovengemiddelde communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling).

Wat mag je verwachten?

Bij Olympia staat de mens centraal. Je krijgt de kansen, vrijheid en verantwoordelijkheid om werk van betekenis te doen. Ondernemerschap en persoonlijke groei zitten in onze cultuur. Dat betekent dat we je uitdagen, investeren in je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden bieden. Verder biedt Olympia je:

 • Een dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week. Jij bepaalt wat het beste bij je past;
 • Een passend salaris, een laptop en een mobiele telefoon;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, een bonusregeling, 32.5 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Eens per jaar een “Dag van betekenis”. Een vrije dag die je volledig zelf invult om iets te doen wat veel voor je betekent;
 • Opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeldoelen;
 • Een inspirerende, moderne en bovenal duurzame werkplek (tegenover station Hoofddorp);
 • Op de dagen dat je in Hoofddorp werkzaam bent ontvang je een tegemoetkoming voor een wisselende en gezonde lunch, geserveerd in The Farm Kitchen in Pharos;
 • Er geldt bij Olympia een informele cultuur waarin je eigen inbreng en initiatieven gestimuleerd en gewaardeerd worden.

Waar Olympia voor?

“Stel je voor dat we, als organisatie, werkgever en medewerker, allemaal voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere carrièrekeuzes. Gaan we bewuster met onze tijd en omgeving om. Willen we ons leven lang leren en onszelf ontwikkelen. We werken aan werk dat ertoe doet. Met organisaties die dat ook belangrijk vinden. Aan projecten die ertoe doen. Met mensen die dat belangrijk vinden. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe. Dat is de kern van wie wij zijn. Wij werken aan een toekomst waar iedereen doet waar hij of zij goed in is. Van doen waar je gelukkig van wordt. Van werk dat je aan de volgende generatie uit kunt leggen. Dat is ook de reden waarom wij zélf elke dag weer met veel plezier aan het werk gaan. Olympia geeft werk betekenis. Dat is onze merkbelofte”. 

Geïnteresseerd?

We kijken uit naar je sollicitatie. T&P Legal ondersteunt Olympia bij de zoektocht naar een Legal Counsel Arbeidsrecht. Voor aanvullende informatie en inhoudelijke vragen kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Willem Gentenaar, Partner T&P Legal:

Mobiel:                06 – 12 97 68 93
E-mail:                w.gentenaamailto:w.gentenaar@tplegal.nlr@tplegal.nl

Volledig vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 14 oktober 2021
Verloopdatum: 14/11/2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Hoofddorp

Provincie

Noord-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top