Gemeente 's-Hertogenbosch via Aardoom & de Jong zoekt een

Senior Jurist Grondzaken

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voor de gemeente ’s-Hertogenbosch is Aardoom & de Jong op zoek naar een senior jurist grondzaken. Ben jij een jurist privaatrecht met hart voor de publieke zaak en wil je bijdragen aan de realisatie van bouwprojecten? Voel jij je thuis in de wereld van ontwikkelaars, bouwers en corporaties en werk je graag in projecten? Kan je goed onderhandelen en ben je relatiegericht

Functieomschrijving

Het leveren van een bijdrage aan de realisatie van woningbouwprojecten, de uitgifte van bedrijfsterreinen/bouwkavels, de aanpak van groen- en reststroken en de realisering van kostenverhaalsprojecten.
Jouw rol bestaat uit:

 • Het opstellen van contracten en het voeren van onderhandelingen hierover.
 • Participatie in projectteams.
 • Advisering op het gebied van gebiedsontwikkeling met een accent op privaatrechtrechtelijke aangelegenheden en inzet van grondbeleidsinstrumentarium.

Functie-eisen

Jouw rol en functie in het proces van gebiedsontwikkeling vereisen een proactieve instelling, kennis van zaken, stressbestendigheid, snelheid van werken en een doel- en resultaatgerichte aanpak. Verder gelden de volgende functie-eisen:

 • Wo Nederlands Recht (privaatrecht).
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van uitgifte en juridische zaken.
 • Kennis van functioneren van gemeentelijk grondbedrijf.
 • Goede schriftelijke en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden.
 • Goede onderhandelingsvaardigheden.
 • Actieve en klantgerichte instelling.

Ben je nog geen senior maar heb je wel de nodige potentie? Schroom dan niet om je belangstelling kenbaar te maken.

Bedrijfsprofiel

Met haar circa 150.000 inwoners is ’s-Hertogenbosch een dynamische gemeente. Een stad waar mensen zich thuis voelen. Geliefd om haar gezichtsbepalende cultuurhistorie, om haar Bourgondische levendigheid. De afgelopen decennia ook meer en meer om haar moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit. Ook opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Brabant. Een ontmoetingsstad bij uitstek. Met een centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, een sportieve en culturele uitstraling en een rijke schakering aan bedrijven. Het is een gemeente in beweging, met zo’n 100.000 arbeidsplaatsen en een grote vraag naar woon- en werklocaties in schaarse ruimte. Het culturele profiel wordt versterkt doordat de stad blijft investeren in het eigentijdse en het historische. Kenmerkend is de aanwezigheid van het karakteristieke water in de stad, de Binnendieze, de Zuid Willemsvaart, de Dommel en de Aa.
De stad is omgeven door prachtige stukjes natuur, zoals het Bossche Broek en de Gement, die zorgen voor een prettig leefklimaat en een groene oase te midden van stedelijkheid.

Afdeling

De afdeling Wonen en Grondzaken is een van de zeven productafdelingen van Stadsontwikkeling. De sector Stadsontwikkeling houdt zich bezig met de voorbereiding en uitvoering van het beleid op het gebied van economie, ruimte, grondbedrijf, mobiliteit, leefomgeving en erfgoed. Binnen het onderdeel Grondzaken is er een 4 teams, te weten: Uitgifte/juridische zaken, Planeconomie, Verwerving/beheer en Wonen. Je komt te werken in een team met 2 juridisch medewerkers en 4 senior juristen (waaronder de teamleider).

Arbeidsvoorwaarden

De gemeente biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Het betreft hier in beginsel een fulltime functie. Een salaris dat afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring maximaal € 5.372,– bruto per maand bedraagt.
Voor zeer ervaren kandidaten bieden wij maximaal € 6.103,– bruto per maand. Naast het salaris krijg je ook een vrij besteedbaar keuzebudget van 17,05% van het salaris (opgebouwd uit vakantiegeld, bovenwettelijk verlof en eindejaarsuitkering). Uiteraard krijg je de ruimte om te werken en te groeien binnen een professionele afdeling. Verder biedt de gemeente onderstaande arbeidsvoorwaarden:

 • De mogelijkheid om meer uren per week te werken om daarmee verlof te sparen.
 • Prima mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken.
 • Kom je met het openbaar vervoer naar het werk? Dan ontvang je een tegemoetkoming van 80% van de kosten.
 • Een iPhone.
 • Aansluiting bij ABP-keuzepensioenfonds.

Procedure

Bij de werving en selectie laat de gemeente ‘s-Hertogenbosch zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website van Aardoom & de Jong.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vrijdag 15 april 2022 tegemoet.

Meer informatie?

Neem contact op met Ronald Gaartman. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-22233604 of e-mail gaartman@aardoomendejong.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 23 maart 2022
Verloopdatum: 15/04/2022

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant

Salarisindicatie

Max. € 6.103,-

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top