Orde van Advocaten Noord-Holland zoekt een

Stafmedewerker orde van advocaten noord-holland

Alle advocaten die kantoor houden in het arrondissement Noord-Holland vormen met elkaar de orde van advocaten Noord-Holland. Een orde kan vergeleken worden met een vereniging, zij het dat men lid is op grond van de Advocatenwet en niet op grond van een eigen keuze.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wie zijn wij?

Naast de landelijke orde van advocaten (NOvA) is er per arrondissement (11) een plaatselijke orde van advocaten. Deze plaatselijke orde wordt bestuurd door de raad van de orde met als voorzitter de (plaatselijke) deken. De deken en de leden van de raad van de orde zijn ook advocaten.

Wij zijn het bureau van de orde van advocaten Noord-Holland: een toezichthoudende beroepsorganisatie in het arrondissement Noord-Holland (ca. 850 advocaten). Het bureau van de orde draagt zorg voor ondersteuning van de deken en de raad van de orde in het arrondissement Noord-Holland. Wij werken met veel plezier dagelijks voor het toezicht op de advocatuur met twee bureaumedewerkers, twee stafmedewerkers, een adjunct-secretaris en de deken in hartje centrum van Haarlem.

Wat zoeken wij?

In verband met het toenemend aantal taken en werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar een man/vrouw die:

  • bij voorkeur minimaal 24 uur per week beschikbaar is;
  • beschikt over een relevante juridische vooropleiding (WO-niveau)en bij voorkeur een afgeronde advocaat-stage.

Voor de functie geldt dat dit uw kwaliteiten zijn:

  • zelfstandig kunnen werken
  • snel kunnen schakelen
  • analytisch inzicht
  • stressbestendig
  • accuraat
  • flexibel
  • relativeringsvermogen (gevoel voor humor)

Wat zijn uw taken?

Uw taken en werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen bestaan uit o.a. het behandelen van klachten, het afleggen van kantoorbezoeken, de controle op de naleving van de voor de advocatuur geldende wet- en regelgeving en inhoudelijke behandeling van voorkomende advocaat-stagiaire-aangelegenheden.

De functie is niet te combineren met een advocatenpraktijk.

Wat bieden wij?

Werken op een prettig kantoor, zowel qua locatie als collega’s, waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor plezier.

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenvoorziening.

Procedure

Natuurlijk wilt u solliciteren op deze functie! Doe dit dan door middel van een e-mail of brief voorzien van een CV aan mr. Thecla Dams via dams@advocatenorde-nh.nl.

Wilt u nog nadere informatie, dan kunt u contact op nemen met Ellis Sengers of Karen Sluiter via telefoonnummer 023-5530180 (bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur).

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top