Stibbe zoekt een

Student-stage Advocatuur

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe!

Vanaf het derde studiejaar kun je bij Stibbe de fiscale advocatuur komen verkennen gedurende een periode van twee maanden, voor vijf dagen per week. Het is eventueel ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een student-stage gedurende een periode van drie maanden, voor drie dagen per week. Ideaal voor als je naast je studie geen mogelijkheid hebt tot een fulltime stage!

Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning. Je krijgt een stage- en reiskostenvergoeding, indien je ver weg woont dan kun je in aanmerking komen voor één van onze appartementen in hartje Amsterdam!

Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct! We horen graag naar welke periode jouw voorkeur uitgaat.

Omdat we bij Stibbe waarde hechten aan diversiteit en inclusiviteit solliciteer je vanaf 1 juli 2021 voor deze vacature anoniem. Meer informatie hieromtrent tref je hier.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 28 september 2021
Verloopdatum: 28/11/2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top