Openbaar Ministerie zoekt een

Openbaar Ministerie en Rechtspraak zoeken een maatschappelijk betrokken universitair rechtenstudent

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

SummerCourt is hét jaarlijkse evenement waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke organisatie Normaal gesproken openen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie hun deuren, maar gezien de coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. SummerCourt 2021 vindt online plaats.

Wat:
SummerCourt 2021 bestaat uit een serie van vier interessante, inhoudelijke workshops: twee workshops die gerelateerd zijn aan het Openbaar Ministerie en twee workshops die te maken hebben met de RIO-opleiding van de Rechtspraak. Daarnaast is er een plenaire workshop over het rio- en oio-assessment. Op de laatste SummerCourt-dag neem je deel aan een netwerkbijeenkomst in één van de regio’s van jouw voorkeur.

Wanneer: donderdag 2, 9, 23 en 30 september 2021 van 17.45 -20.15 uur

Voor het programma en een beschrijving van de workshops klik hier.

Voor wie: Voor universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun
bachelor of in de masterfase met minimaal 150 ects.
We zoeken studenten met uiteenlopende achtergronden en een brede maatschappelijk blik.

Iets voor jou? Wil jij ook één van de 100 gewilde plekken in het team van SummerCourt 2021 bemachtigen? Schrijf je dan nu in! Solliciteren is mogelijk van maandag 31 mei tot en met zondag 27 juni 2021.

Geef in het sollicitatieformulier aan welke regio(’s) jouw voorkeur hebben en welke workshops je op 9 en 23 september graag wilt bijwonen. Met de indeling houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

De brievenselectie vindt plaats in de periode van 28 juni 2021 tot en met 9 juli 2021 2021. Ben je definitief geselecteerd? Dan krijg je dit rond 12 juli aanstaande per mail te horen.
Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl

Ben jij erbij? Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature vóór 28 juni o.v.v. vacaturenummer OM-4690 via de knop “SOLLICITEER” hieronder

 

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 9 juni 2021
Verloopdatum: 28/06/2021

Vacaturekenmerken

Branches

Aanstelling

Fulltime

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top