Gemeente Leiden zoekt een

Teammanager Omgevingsvergunningen

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

WIJ bieden een een boeiende functie in een dynamische en professionele werkomgeving. Je geeft leiding aan het team Omgevingsvergunningen dat bestaat uit ongeveer 30 collega’s in de functies van onder andere Wabo plantoetser, Jurist, Procesregisseur, Frontofficemedewerker, administratie en een projectleider omgevingswet. De senior in het team ondersteunt op vakinhoud. Het team behandelt alle vergunningaanvragen en vooroverleggen voor bouwen, woningonttrekking en bomenkap.

Een spannende tijd om leiding te geven aan een team dat voor een grote transitie staat. De transitie naar de omgevingswet en de gefaseerde overdracht van de technische toetsing aan de markt. Je neemt het team hierin mee en geeft vorm aan de vernieuwing van het vergunningenproces en de optimalisering van het softwaresysteem dat dat proces ondersteunt. Uiteraard blijft de winkel gewoon open gedurende deze processen. Je signaleert en coacht je medewerkers, zodat deze veranderingen soepel kunnen verlopen.

Doordat Wim, onze huidige RVT manager, per september weg gaat heb jij nog even de tijd om ingewerkt te raken om zodoende per september goed je weg te kunnen vinden.

JIJ bent sterk in het vertalen van beleid naar uitvoering en terug. Je bent in staat om je team mee te nemen in de veranderingen en tegelijk de basisprocessen goed “draaiend” te houden. Jij kan je snel kennis en ervaring met het werkterrein van dit team eigen maken, zodat je een sparringpartner kunt zijn voor de medewerkers. Je bent een teamspeler die soepel samenwerkt met andere teams binnen en buiten het eigen cluster. Tevens kan je goed schakelen tussen operationeel, strategisch en bestuurlijk niveau en ben je een goed gesprekspartner op al deze niveaus. Verder ben je resultaatgericht, waarbij besluitvaardigheid een must is.

Daarnaast vragen wij van jou:

  • Universitair werk- en denkniveau.
  • Juridische en bedrijfskundige affiniteit met dit vakgebied.
  • Kennis van en ervaring met de implementatie van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging in de bouw of in staat je deze kennis snel eigen te maken.
  • Ook heb je relevante werkervaring met veranderprocessen en implementatie daarvan.

ONS TEAM Omgevingsvergunningen maakt deel uit van het cluster Publiekszaken Handhaving en Veiligheid. Het team bestaat uit ruim 30 medewerkers. Het team werkt nauw samen met het cluster Stedelijke Ontwikkeling en levert een grote bijdrage aan het Programma implementatie Omgevingswet. Wil je iets meer weten over het team? Hier collega’s aan het woord: Stanley, plantoetser in het team: “fijne collega’s, fijne werksfeer, grote betrokkenheid op het werk, zelfstandig werkend, wij hebben gewoon heel leuk werk!”

Wim: “een heel mooie kans voor mijn opvolger, fijne collega’s, taakvolwassen, met hart voor de zaak, mee-bouwend aan een van de mooiste steden van ons land.”

AANBOD voor jou is een salaris van maximaal €6.365,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 13):

Jaarcontract met een intentie tot een vast dienstverband.

Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm.

Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers.

Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze ‘Academie71’.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen.

Een mobiele telefoon en laptop (surface) krijg je ter beschikking.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 28 mei 2021 tegemoet. Deze vacature staat langere tijd uit, eens in de paar weken kijken wij naar de reacties, indien passend, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Wim Blok, Directeur PHV, via 06-2900 0306. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Samira Khaldi via telefoonnummer 06-3421 3014. Na de sluitingstermijn verdwijnt de vacaturetekst van de website. Wil je de tekst bewaren, sla deze dan tijdig op.

LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

Wij zijn Gemeente Leiden. 

Wie ben jij?

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 1 april 2021
Verloopdatum: 28/05/2021

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Leiden

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

Een salaris van maximaal €6.365,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 13)

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top