SWDV Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker bestuursrecht

In verband met de uitbreiding van het team Overheid is SWDV Advocaten op zoek naar een advocaat-medewerker met specialistische kennis van het bestuursrecht en ruime ervaring met het omgevings- en handhavingsrecht.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In verband met de uitbreiding van het team Overheid is SWDV Advocaten op zoek naar een advocaat-medewerker met specialistische kennis van het bestuursrecht en ruime ervaring met het omgevings- en handhavingsrecht.

Kom ons team versterken!

Wie zijn wij?

SWDV Advocaten is een full service en ambitieus advocatenkantoor met een no nonsense instelling. Vanuit onze nieuwe vestiging in Hoofddorp, gelegen nabij het Hyde Park en onder Schiphol, bedienen wij met een jong en dynamisch team (semi-)overheden en ondernemers. Behalve onze vestiging in Hoofddorp hebben wij als regionaal, middelgroot kantoor ook satellietvestigingen in Haarlem en Purmerend.

Momenteel bestaat het team Overheid uit acht advocaten en een juridisch medewerker. Het team Overheid adviseert en treedt voornamelijk als (huis)advocaat op voor een aantal middelgrote (>150.000 inwoners) en kleinere gemeenten, veiligheidsregio’s en andere (semi-) overheden. Daarnaast zijn wij ook een sparringpartner voor onze commerciële klanten.

Wij werken met oog voor kwaliteit en vakmanschap aan complexe zaken. Wij zijn gewend om met elkaar te sparren en als team samen te werken. De praktijk is hectisch en het tempo ligt hoog. Het verantwoordelijkheidsgevoel is, gelet op de belangen die er spelen, groot. Als team werken wij niet alleen voor, maar vooral ook samen met onze klanten.

Wij hechten aan de ontwikkeling van kennis binnen het team en daarbuiten. De breedte van de overheidspraktijk en de bediening van onze klanten vragen om up-to-date kennis. Wij geven regelmatig cursussen aan onze klanten en relaties.

Onze prettige werksfeer is wat wij uitstralen: open, informeel, direct en met gevoel voor humor.

Jouw functie en werkzaamheden

Als advocaat-medewerker binnen het team Overheid heb je meer dan 6 jaar ervaring, waarvan ten minste vier jaar in het bijstaan van (semi-)overheden. Je weet om te gaan met politiek bestuurlijke gevoeligheden en handelt proactief om de positie van onze klanten te verbeteren. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en levert graag een bijdrage aan de verdere groei van de overheidspraktijk van SWDV.

Met het team Overheid beheersen we alle rechtsgebieden die voor onze klanten relevant zijn. Binnen het team is specialisatie belangrijk. Een gevolgde specialisatieopleiding is dan ook een pre. Die kennis deel je graag, niet alleen met de klant, maar ook met de (jongere) advocaten binnen het team.

Profiel

Je bent een ambitieuze advocaat-medewerker die:

  • meer dan 6 jaar ervaring heeft, waarvan ten minste vier jaar in het bijstaan van (semi-) overheden;
  • weet wat er speelt binnen de ambtelijke organisatie en om weet te gaan met politiek bestuurlijke gevoeligheden;
  • bij voorkeur een relevante specialisatie-opleiding (bijna) heeft afgerond;
  • graag kennis deelt;
  • een scherp analytisch vermogen heeft;
  • gericht is op mogelijkheden en kansen en denkt in oplossingen;
  • helder en duidelijk communiceert, zowel mondeling als schriftelijk;
  • het belang en de doelen van de klant altijd in het oog houdt;
  • als teamspeler succesvol is voor de klant en binnen kantoor

Arbeidsvoorwaarden

SWDV Advocaten biedt een goed en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. We verwachten dat je jezelf continu ontwikkelt en geven je daar ook de ruimte voor. Iedereen werkt hard binnen SWDV, met een goede balans tussen werk en privé. SWDV Advocaten is innovatief, wij bieden je de middelen die je nodig hebt om te kunnen excelleren, voor jezelf, voor kantoor en voor de klant.

Als jij je herkent in dit profiel, maken wij graag kennis met jou. Je motivatiebrief met cv stuur je naar apaternotte@swdv.nl, t.a.v. mr. A. (Anna) Paternotte.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 25 november 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Locatie

Hoofddorp

Provincie

Noord-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top