Boels Zanders Advocaten zoekt een

Vacature advocaat-stagiaire ondernemingsrechtelijke proces- en adviespraktijk Vestiging Venlo

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wie zijn wij

Boels Zanders Advocaten, een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming waar kwalitatief hoogwaardige juridische diensten worden verleend. Dit gebeurt door 130 medewerkers, van wie 75 advocaten, vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Alles wat we doen is gebaseerd op onze drie kernwaarden: betrokken, doelmatig en vanzelfsprekend vakkundig. Het kantoor staat qua omvang in de landelijke top 25 en is het grootste advocatenkantoor van Zuidoost Nederland.

Wij zijn trots op onze informele en plezierige werksfeer. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij zijn gedreven, met een commerciële instelling. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Wie zoeken we?

Voor onze specialisatie ondernemingsrecht zoeken wij een advocaat-stagiaire met bijzondere interesse in zowel het verbintenissenrecht als het vennootschapsrecht. Je beschikt over een assertief karakter en bent zelfverzekerd. Je denkt in oplossingen: voor cliënten heeft oplossen meer waarde dan gelijk krijgen en dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de commerciële belangen van je cliënt.

Ondernemingsrecht

Je gaat werken in een brede commerciële (proces)praktijk die deel uitmaakt van onze specialisatie ondernemingsrecht. Je krijgt een gedegen opleiding om volwaardig mee te gaan draaien in de praktijk en draagt naarmate je ervaring groeit steeds meer bij aan de ontwikkeling van de praktijk.

Jouw profiel

  • Afgeronde academische opleiding Nederlands recht;
  • Affiniteit met relevante rechtsgebieden;
  • Scherp analytisch en strategisch vermogen;
  • Teamplayer;
  • Communicatief vaardig;
  • Pragmatisch ingesteld;
  • Ambitieus en enthousiast;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Een goede beheersing van het Duits is een pré;
  • Woonachtig in of bereid om op termijn te verhuizen naar de regio Venlo.

Wat bieden we?

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende commerciële (proces)praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne- en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Past jouw kracht bij onze ambitie? Stuur dan een mail met een goede motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of Thom Beukers, partner, via telefoonnummer 088 30 4 01 06.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 8 april 2021

Vacaturekenmerken

Locatie

Venlo

Provincie

Limburg
Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 20 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top