Boels Zanders Advocaten zoekt een

Advocaat-stagiaire vastgoed- en aanbestedingsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wie zoeken we?

Voor onze vastgoed- en aanbestedingspraktijk zoeken wij een advocaat-stagiaire met bijzonder interesse in project- en gebiedsontwikkeling, bouwrecht, transacties en aanbestedingsrecht. Je beschikt over een assertief karakter, bent zelfverzekerd, commercieel ingesteld en initiatiefrijk. Je denkt in oplossingen: voor cliënten heeft ‘oplossen’ meer waarde dan ‘gelijk krijgen’ en dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de commerciële belangen van je cliënt, maar bezit ook juridische scherpte en procedeert als het nodig is graag.

Vastgoed

Je gaat werken in een brede vastgoedpraktijk. Op actieve wijze draag je bij aan de ontwikkeling van de praktijk en je draait volwaardig mee in ons team.

Onze specialisatie Vastgoedrecht bestaat uit 11 advocaten die zich vanuit onze vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven bezig houden met alle facetten van het civiele vastgoed: bouwprojecten, bouwarbitrages, koop en verkoop van vastgoed, huurrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en overige vastgoedrecht.

Ook het aanbestedings- en staatssteunrecht behoren in de meest ruime zin tot het werkterrein van de specialisatie Vastgoed. Onze boeiende vastgoedpraktijk is een praktijk met zowel een nationaal als internationaal karakter. Je adviseert en procedeert over de breedte van je subspecialisaties, waarbij de nadruk ligt op advies.

Jouw profiel

Je bent ambitieus, enthousiast en commercieel ingesteld en hebt een meer dan gemiddelde affiniteit met Vastgoed, aanbesteding en / of staatssteun. Je bent bovendien analytisch sterk, pragmatisch ingesteld, communicatief vaardig en beschikt over een uitstekende kennis van het verbintenissen- en goederenrecht. Specifieke kennis van het vastgoed- en aanbestedingsrecht en een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal zijn een pre. Flexibiliteit en bereidheid te werken binnen de andere vestigingen waar en wanneer is voor jou vanzelfsprekend. Je standplaats (of een mix van standplaatsen) wordt in overleg bepaald (Venlo, Eindhoven, Maastricht).

Wat bieden we?

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen en carrière te maken. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Past jouw kracht bij onze ambitie?

Stuur dan een mail met een goede motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of Louis Einig, partner vastgoed, via telefoonnummer 088 30 4 0124.

Over Boels Zanders

Boels Zanders Advocaten, een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming waar kwalitatief hoogwaardige juridische diensten worden verleend. Dit gebeurt door 130 medewerkers, van wie 75 advocaten, vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Alles wat we doen is gebaseerd op onze drie kernwaarden: oplossingsgericht, dichtbij en vanuit samenwerking. Het kantoor staat qua omvang in de landelijke top 25 en is het grootste advocatenkantoor van Zuidoost Nederland.

Wij zijn trots op onze informele en plezierige werksfeer. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij zijn gedreven, met een commerciële instelling. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 3 juni 2021
Verloopdatum: 31/08/2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Locatie

Venlo, Eindhoven of Maastricht
Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 20 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top