WOZ-Medewerker / Afhandelaar Bezwaren

Als WOZ-medewerker / afhandelaar bezwaren zoek jij de dossiers tot op de bodem uit. Is geen juridisch proces jou te complex? Ben jij een echte teamspeler? Weet je alles van primaire en secundaire kenmerken, grieven, hoorzittingen en termijnen? Weet je wat er voor nodig is om data gedreven te kunnen werken? Dan ben jij de WOZ-medewerker / werkvoorbereider die we zoeken!

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het werkveld

De unit belastingen verzorgt niet alleen de uitvoering van de wet WOZ, inclusief de taxaties van woningen en niet-woningen, maar ook de heffing en invordering van gemeentelijke belastingen. Samen met Administratie en Beleid en Advies is de unit Belastingen onderdeel van de afdeling Financiën.

Over de functie van WOZ-Medewerker / Afhandelaar Bezwaren

Als WOZ-medewerker / afhandelaar bezwaren werk je zelfstandig in een enthousiast team en ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van de Wet WOZ.

Je onderzoekt de grieven en primaire kenmerken, de waarde opbouw en stel je de uitspraken op, hou je hoorzittingen en voer je de bezwaarafhandeling door in de waarderingsapplicatie. Voor jou maakt het niet uit of het bezwaar een woning, een CNW of een incourant object betreft.

In voorkomende gevallen schrijf je een verweerschrift voor de beroepszaken en vertegenwoordig je de gemeente bij de rechtbank.

Je hebt een proactieve houding in het contact met belanghebbenden; zowel via e-mail en telefoon als ook op locatie.

Daarnaast lever je een kwalitatieve bijdrage aan de periodieke inventarisaties van de Waarderingskamer en door jouw ondersteuning aan het data gedreven werken kunnen we in de nabije toekomst het proces verder optimaliseren.

Wij vragen

  • Een afgeronde HBO opleiding op juridisch gebied, bij voorkeur aangevuld met WOZ-diploma en/of het SVM-NIVO diploma;
  • Je hebt relevante werkervaring en kennis van diverse taxatiemethodieken;
  • Je bent handig met kantoorautomatisering en het werken met vele geautomatiseerde systemen en digitale hulpmiddelen is voor jouw standaard;
  • Je bent klant- en resultaatgericht;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een stevige gesprekspartner voor onze grote belanghebbenden;
  • Je bent een verbinder, vernieuwend, nieuwsgierig en stressbestendig.

Wat biedt de Gemeente Capelle aan den IJssel jou?

Een uitdagende en specialistische functie binnen het team Belastingen. De functie is gewaardeerd in schaal 9 (maximaal € 4.048,– bruto per maand bij een volledige werkweek), waarbij we kijken naar de opleiding en ervaring die je meebrengt. Daarnaast heb je eigen regie op de inzet van 17,05% van het bruto jaarsalaris als Individueel Keuzebudget. Ook bieden we de mogelijkheid om ADV op te bouwen. En natuurlijk zijn er diverse ontwikkelingsfaciliteiten in de vorm van bijvoorbeeld workshops, cursussen en proeverijen. We werken vanuit een modern kantoor met flexibele werkplekken in het centrum van de stad. Er is gratis parkeergelegenheid en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over het werken bij de Gemeente Capelle aan den IJssel? Bekijk dan onze website www.capelleaandenijssel.nl.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met het hoofd van de unit Belastingen. Heb je nog verder vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR Medewerkers Keltoum, Annette of Vera op telefoonnummer (010) 284 8303.

Solliciteren op de functie van WOZ-Medewerker / Afhandelaar Bezwaren

Solliciteren kan alleen via onze website www.capelleaandenijssel.nl. Jouw CV en motivatie ontvangen we graag vóór maandag 1 maart 2021 via onze sollicitatiepagina.

Richt je sollicitatie aan Senior HR Adviseur Korstiaan Hoogvliet.

Voor deze vacature werven we gelijktijdig intern als extern.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 15 februari 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Capelle aan den IJssel

Provincie

Zuid-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top