Partnerbijdrage van

Kennisclip: Het UBO-register: waar moet u op letten?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vraag nu de gratis kennisclip aan

In de nieuwste kennisclip bespreekt CPO-docent Birgit Snijder-Kuipers het UBO-register voor rechtspersonen en ondernemingen in het kader van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wwft. Ze gaat in op het begrip UBO (ultimate beneficial owner), de verschillende grondslagen van de UBO en categorieën. Snijder-Kuipers geeft diverse praktische tips en voorbeelden en gaat in op wat er vaak misgaat.

Deze kennisclip is een fragment uit het webinar Actualiteiten Wwft dat zij verzorgde in december 2020. Centraal staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en het UBO-register, met aandacht voor haar Wwft-10-stappenplan.

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Birgit Snijder-Kuipers is kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek, universitair docent Notarieel recht en fellow bij het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top