Partnerbijdrage van

Kennisclip: Toenemende handhaving van de AVG

Friederike van der Jagt bespreekt in deze gratis kennisclip enkele boetes die de Autoriteit Persoonsgegevens recent heeft opgelegd voor het overtreden van de AVG.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Autoriteit Persoonsgegevens legt steeds vaker een boete op wanneer partijen zich niet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) houden. In deze kennisclip gaat CPO-docent Friederike van der Jagt in op enkele van deze boetes.

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Friederike van der Jagt is advocaat bij Hunter Legal en fellow bij het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit.

Meer kennis en inspiratie vindt u op de CPO Academy, het kennisplatform van het CPO. Met gratis columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten. Ga naar cpo.nl/academy

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top