Welk kantoor past het best?

Wil uw kantoor ook meedoen, kijk dan onderaan deze pagina.

Mr. biedt advocaten en rechtenstudenten die op zoek zijn naar een (beter) passende werkgever de helpende hand. Dankzij de zeer innovatieve ‘keuzetool’ die in samenwerking met The Selection Lab werd ontwikkeld, is het nu meer dan ooit mogelijk een weloverwogen keuze te maken als u overweegt over te stappen naar een andere werkgever.

Het bijzondere van de Mr. keuzetool is namelijk dat veel aandacht wordt besteed aan sociaal-culturele kenmerken van kantoren. Uit onderzoek blijkt dat die veel meer van invloed zijn voor een geslaagde match tussen werkgever en werknemer dan allerlei ‘harde’ informatie die bestaande keuzehulpen kenmerkt.

Geïnteresseerden kunnen de vragenlijst invullen en krijgen vervolgens een lijstje van drie kantoren te zien die het best bij ze passen. In dit lijstje van drie zullen met name grote kantoren staan. Op termijn zullen ook kleinere kantoren op deze manier te vinden zijn.

Kantoren: maak deel uit van de Mr. keuzetool!

Advocatenkantoren die ook een betere ‘match’ willen met potentiële medewerkers, kunnen de vragenlijst voor kantoren invullen. U kunt hier een lijst van kantoren vinden die de Keuzetool al invulden. Op dit moment hebben al 70 met name grote kantoren de lijst ingevuld.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl