Partnerbijdrage van

Klimaatmitigatie: hoe beperken we klimaatverandering?

Er is op korte termijn meer actie nodig om klimaatverandering tegen te gaan, zo volgt uit het nieuwste IPCC-rapport. Klimaatonderzoeker Heleen de Coninck bespreekt in deze gratis kennisclip welke veranderingen nodig zijn.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Als we de doelen van Parijs willen halen (een maximale opwarming van 1,5 graad), dan zijn er verregaande maatregelen nodig. ‘Systeemtransitie’ is misschien wel het sleutelwoord van het IPCC-rapport. Veel maatregelen zijn haalbaar, maar die kunnen door institutionele barrières niet worden uitgevoerd. Wat zijn de oplossingen en welke obstakels liggen nog in de weg?

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Meer kennis en inspiratie vindt u op de CPO Academy, het kennisplatform van het CPO. Met gratis columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten. Ga naar cpo.nl/academy

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top