Loes de Visser (Van Doorne) over interessante cliënten

Overstapper van de week is Loes de Visser. De Visser is per 3 april 2023 begonnen als advocaat bij Van Doorne in Amsterdam. Daarvoor werkte zij bij Clifford Chance en Lemstra Van der Korst. Zij is gespecialiseerd in corporate en commercial litigation.

Delen:

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt?
Veel dank. Ik was klaar voor een volgende stap in mijn carrière. 

Hoe zag uw eerste werkdag eruit? Was het rustig inkomen of gelijk volop aan de bak?
Inmiddels ben ik al een aantal weken aan de slag bij Van Doorne. Op mijn eerste werkdag heb ik met name introductietrainingen gehad. Zo maakte ik direct kennis met het bestuur en de toekomststrategie van kantoor en kreeg ik uitleg over de interne systemen. De dagen daarna ben ik vrijwel direct aan de slag gegaan en ben ik betrokken in een aantal interessante zaken.  

Met welke argumenten heeft u Van Doorne overtuigd dat u de beste bent voor deze functie?
Voordat ik bij Van Doorne kwam, heb ik 4,5 jaar bij Clifford Chance en 4 jaar bij Lemstra Van der Korst gewerkt. Dit zijn kantoren met een uitstekende reputatie waar ik veel heb mogen leren en ontwikkelen. De kennis die ik bij deze kantoren heb opgedaan kan ik inzetten in mijn loopbaan bij Van Doorne. Naast mijn werkervaring merkte ik tijdens de sollicitatiegesprekken dat ik bij Van Doorne volledig mezelf kan zijn en dat er een goede klik was van beide kanten. 

Simpelweg een goede match dus!

Met welke argumenten heeft Van Doorne u aangespoord voor hen te kiezen?
Van Doorne heeft een heel mooie litigationpraktijk met veel verschillende expertises. Er worden zowel op nationaal als internationaal niveau interessante cliënten bediend en juridisch complexe vragen beantwoord. Los van de juridische uitdagingen die het kantoor biedt, werd al snel duidelijk dat bij Van Doorne een open, diverse en nuchtere cultuur heerst waarin iedereen wordt geaccepteerd en waar veel ruimte is voor zelfontplooiing. Dit is precies wat ik belangrijk vind en wat ik zoek in een kantoor.

Wat staat er bovenaan op uw bucketlist?
Ik zou heel graag nog een keer samen met mijn vriend op safari willen in Afrika. Dat lijkt mij een hele bijzondere ervaring.  

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven