Naar de rechter omdat de ANTI-KATERPIL niet heeft gewerkt

Delen:

Naar de rechter omdat de ANTI-KATERPIL niet heeft gewerkt (geen grap!). Hoop dat je kater na Koningsdag niet al te erg is 

Jeroen bestelt via internet een anti-katerpil bij het bedrijf ‘Weg met de kater!’ en krijgt deze geleverd. Op een dag drinkt Jeroen steeds ‘gemodereerd’ en neemt de anti-katerpil in. Helaas voor Jeroen wordt hij de volgende ochtend toch met een kater wakker. Jeroen is niet tevreden over de werking van de anti-katerpil  . Hij wilt de koopovereenkomst vernietigen en de geldsom terugkrijgen. Hij stapt daarom naar de rechter.

Voor de rechter is het niet duidelijk wat Jeroen met ‘gemodereerd’ drinken bedoelt. Ook is het onduidelijk met wat voor kater Jeroen wakker is geworden, want hoe erg was de kater in vergelijking met een normale kater waarmee Jeroen normaal gesproken na een avond ‘gemodereerd’ drinken wakker wordt  ? Verder heeft Jeroen onvoldoende toegelicht hoe hij bijvoorbeeld de pil heeft ingenomen. De rechter vindt Jeroens redenen dus slecht gemotiveerd.

Bedrijf ‘Weg met de kater!’ heeft ook nergens de garantie gegeven dat de anti-katerpil écht zou werken  ‍♂️. Gelet op het bovenstaande kan de rechter niet beoordelen in hoeverre de pil niet aan de verwachtingen heeft voldaan en stelt daarom Jeroen niet in het gelijk. Jeroen verliest hiermee dus de zaak tegen het bedrijf ‘Weg met de kater!’.

De uitspraak kan je hier lezen: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument…

Rechtspraak Reporter Kayleigh bedankt voor je hulp!

Dit bericht is geschreven door Rechtspraak Reporter Flavia.
Je kunt haar berichten vinden op deze pagina.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven