Nieuwe partner vastgoed BANNING Advocaten

Delen:

Met ingang van 1 juli 2009 is Bas Martens overgestapt van het advocatenkantoor CMS Derks Star Busmann en toegetreden als partner van BANNING N.V.

Sinds 1997 is Martens als advocaat actief in de vastgoedpraktijk, waarbij hij is gespecialiseerd in projectontwikkeling en huurrecht. Martens heeft ruime ervaring in juridische dienstverlening aan onder meer gemeenten, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers en (grote) winkelbedrijven. Naast zijn praktijk doceert hij huurrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, treedt hij op als gastdocent voor de SRA (Samenwerkende Register accountants en Accountants en Administratieconsulenten) en is hij lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en de Vereniging van Bouwrecht Advocaten. Bovendien is hij actief als commissaris bij een woningbouwcoöperatie en lid van de VTW (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties). Hij studeerde van 1992 tot 1997 aan de Universiteit Maastricht en de University of Surrey (U.K.).

BANNING ziet in Martens een versterking en professionalisering van de sectie vastgoed. Martens koos voor deze nieuwe uitdaging om met een kwalitatief hoogstaand team nog adequater op de wensen en behoeften van cliënten in te kunnen spelen.

BANNING is in 1965 opgericht en in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een onafhankelijk, gespecialiseerd advocatenkantoor met nationale en internationale cliënten en praktijk. De circa 75 advocaten zijn vanuit de vestiging te ’s-Hertogenbosch werkzaam in zeven gespecialiseerde praktijkgebieden.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven