Op zoek naar een (nieuwe) werkgever? Doe de Mr. Keuzetool

Al meer dan 70 grote en middelgrote juridische werkgevers werken mee aan de Mr. Keuzetool. Mr. ontwikkelde de 'tool' die bestaat uit een online vragenlijst. Doelgroep zijn ambitieuze juristen (in spe) die zich oriënteren op een eerste of nieuwe werkgever.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Na het invullen van de vragenlijst wordt een lijstje van drie kantoren getoond die het best passen bij de interesses en voorkeuren van de invullers. Anders dan vergelijkbare keuzehulpen, besteedt de Mr. Keuzetool veel aandacht aan sociaal-culturele voorkeuren en kenmerken. Steeds duidelijker wordt dat een goede match op deze thema’s zeer belangrijk is voor een positieve en duurzame relatie tussen werkgevers en werkzoekenden.

Vele honderden geïnteresseerden vulden de Keuzetool al in. Hun ervaringen zijn zonder uitzondering positief. Mr. schreef hier eind vorig jaar over in dit artikel. Wil je meer weten over de keuzetool, wilt u als kantoor ook opgenomen worden in de lijst van deelnemers, of gewoon de Keuzetool doen? Kijk dan hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top