Geen categorie

Publieksverkiezing ‘Gouden Sleutel’ 2011

nieuws-juridisch-GoudenSleutelU kunt helaas niet meer stemmen. De uitreiking van de prijs vindt plaats op vrijdag 25 november 2011. Wilt u daarbij aanwezig zijn, meldt u zich dan aan via: info@mr-magazine.nl.

Tot 12 november kunt u op deze website stemmen voor de Gouden Sleutel, de publieksprijs voor de beste advertentie niet gericht op werving en selectie. U kunt een keuze maken uit de tien onderstaande genomineerde advertenties.

De Gouden Sleutel is de metafoor voor de sleutel tot succes en past in de al bestaande reeks prijzen die Mr. jaarlijks uitreikt aan haar adverteerders. Zo is er de Gouden Toga (juryprijs voor de beste print-advertentie), de Gouden Muis (juryprijs voor de beste website) en de Gouden Bef (publieksprijs voor de beste wervingsadvertentie). Deze prijzen worden toegekend voor de meest geslaagde vormen van arbeidsmarktcommunicatie van juridische werkgevers.

U kunt uw stem uitbrengen door onderaan deze webpagina een advertentie te selecteren en op ‘Stem’ te klikken. Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken, kunt u de betreffende advertentie vergroot bekijken.

De 10 genomineerden!

 

I.R.I.S. Juridische Hogeschool Avans-Fontys Legal Intelligence Bureau Notariaat & Advocatuur
I.R.I.S. Juridische Hogeschool Avans-Fontys Legal Intelligence Lodder & Co
Maserati NIRV OSR Juridische Opleidingen Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Maserati NIRV OSR Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Timesoft Van Lanschot
Timesoft Van Lanschot

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Reactie toevoegen

Klik hier om een reactie achter te laten

Recente vacatures

Recente vacatures