Geen categorie

Publieksverkiezing ‘Gouden Sleutel’ 2012

nieuws-juridisch-GoudenSleutelU kunt helaas niet meer stemmen.

Tot 12 november kunt u op deze website stemmen voor de Gouden Sleutel, de publieksprijs voor de beste printadvertentie niet gericht op werving en selectie. U kunt een keuze maken uit de tien onderstaande genomineerde advertenties. De Gouden Sleutel is de metafoor voor de sleutel tot succes en past in de al bestaande reeks prijzen die Mr. jaarlijks uitreikt aan haar adverteerders.

Zo is er ook de Gouden Toga (juryprijs voor de beste printadvertentie), de Gouden Muis (juryprijs voor de beste wervingsite) en de Gouden Bef (publieksprijs voor de beste wervingsadvertentie). Deze prijzen worden toegekend voor de meest geslaagde vormen van arbeidsmarktcommunicatie van juridische werkgevers.

U kunt uw stem uitbrengen door onderaan deze webpagina een advertentie te selecteren en op ‘Stem’ te klikken. Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken, kunt u de betreffende advertentie vergroot bekijken.

De 10 genomineerden!

Balieplus BNA Bureau Notariaat & Advocatuur CPO DPA Legal
Balieplus BNA-Bureau-Notariaat CPO DPA-Legal
Hokken Management & Advies Juridische Hogeschool Avans-Fontys Lexxyn Groep OSR Juridische Opleidingen
Hokken Juridische-Hogeschool-Avans-Fontys Lexxyn-Groep OSR-Jur-Opl-nieuw
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn Ploum Lodder Princen
Pels-Rijcken Ploum-Lodden-Princen

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Reactie toevoegen

Klik hier om een reactie achter te laten

Recente vacatures

Recente vacatures