Rufus Abeln benoemd tot partner bij Ysquare

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Rufus Abeln

Rufus Abeln is per 1 januari toegetreden als partner bij Ysquare. Abeln richt zich op corporate- en commercial disputes. Hij heeft veel ervaring op het gebied van overname- en joint venture geschillen en complexe arbitrageprocedures in commerciële geschillen. Ook adviseert en procedeert Abeln over zaken als bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersclaims, corporate fraud en collectieve acties. Hij vertegenwoordigt ondernemingen, private equity partijen, aandeelhouders en bestuurders/commissarissen uit diverse sectoren. Abeln werkte sinds 2012 bij De Brauw Blackstone Westbroek op de kantoren in Amsterdam en Singapore, en sinds medio 2019 bij Ysquare.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top