Partnerbijdrage van

Ruimtelijke ontwikkeling & stikstof: de 3 belangrijkste actualiteiten

De stikstofcrisis houdt Nederland al geruime tijd in zijn greep. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste ontwikkelingen in de wetgeving en rechtspraak? Daarover vertelt Rachid Benhadi in deze gratis kennisclip.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Benhadi gaat allereerst in op de nieuwe jurisprudentielijn van de Afdeling bij de beoordeling van de referentiesituatie bij bestemmingsplannen. Vervolgens bespreekt hij extern salderen. Aan welke voorwaarden moet hierbij worden voldaan, bijvoorbeeld? Tot slot komen ook de invoergegevens en uitgangspunten van stikstofberekeningen aan bod.

Rachid Benhadi is advocaat bij Hekkelman Advocaten & Notarissen. (Duur kennisclip: 20.00 min.)

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan

Meer kennis en inspiratie vindt u op de CPO Academy, het kennisplatform van het CPO. Met gratis columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten. Ga naar cpo.nl/academy

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top