Partnerbijdrage van

STAP-budget: € 1000,- subsidie op het Altijd scherp-abonnement

Wilt u een jaar lang onbeperkt juridische cursussen en webinars volgen? Met het STAP-budget krijgt u €1000,- subsidie op het Altijd scherp-abonnement.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000,- per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Het Altijd scherp-abonnement kost € 1395,-, maar met de STAP-subsidie betaalt u nog slechts € 395,-. Zo kunt u extra voordelig een jaar lang onbeperkt cursussen en webinars volgen.

Hoe vraagt u uw STAP-budget aan?

  • Vraag op cpo.nl uw aanmeldbewijs aan, waarmee u aangeeft zich te willen inschrijven voor het Altijd scherp-abonnement met gebruikmaking van de STAP-subsidie.
  • U ontvangt van ons binnen enkele dagen een aanmeldbewijs.
  • Met dat inschrijfbewijs kunt u zich op 2 mei vanaf 10.00 uur aanmelden bij uitvoeringsorganisatie UWV via de STAP-portal. Let op! Wacht niet te lang, want het aantal STAP-budgetten is beperkt. Op=op!

Meer info & aanmelden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top