Ambitieuze juristen (in spe) binnenhalen met de Mr. Keuzetool

Voor ambitieuze juristen in spe die zich oriënteren op een eerste werkgever, heeft Mr. de Keuzetool ontwikkeld. Met deze tool kunnen ze ontdekken welke juridische werkgever het best bij hen past.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Ben je op zoek  naar een groot kantoor als werkgever? Of liever een niche-kantoor? Eentje in de Randstad of liever in een bedrijf in Groningen of Maastricht? Eentje waar je 24/7 beschikbaar moet zijn of een kantoor dat goed let op de work-life balance? Doe dan de Mr. Keuzetool en ontdek welke juridische werkgever het best bij je past”, is de oproep van Mr. aan de ambitieuze juristen in spe. Al meer dan 70 advocatenkantoren hebben hun gegevens ingevuld in de database van Mr. Het gaat niet alleen om allerlei harde informatie, maar ook over zaken als sfeer, mentaliteit en bijvoorbeeld diversiteit. Zaken die steeds bepalender blijken te zijn bij de keuze voor een succesvolle loopbaan.

Uw kantoor ook in de Keuzetool? Klik dan hier. De Keuzetool eerst zelf uitproberen? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top