Uw kantoor ook in de Mr. Keuzetool? Dat kan!

Op de website van Mr. online is de Mr. Keuzetool te vinden. Met deze tool kunnen ambitieuze juristen (in spe) zich oriënteren op een eerste of nieuwe werkgever. Elk kantoor kan kosteloos zijn gegevens hieraan toevoegen. Nog niet gedaan? Doe het nu!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Advocatenkantoren die een betere ‘match’ willen met potentiële medewerkers, kunnen gratis de vragenlijst voor kantoren invullen. Zij worden dan toegevoegd aan de Mr. Keuzetool. Ook is er op de website een lijst van kantoren die de Keuzetool al ingevuld hebben. Op dit moment doen al 70 met name grote kantoren mee.

Sociaal-culturele kenmerken

Juristen die op zoek zijn naar een passend kantoor beantwoorden in de Keuzetool een aantal vragen en krijgen vervolgens een lijstje van drie kantoren die het best bij ze passen. Doelgroep zijn ambitieuze juristen (in spe) die zich oriënteren op een eerste of nieuwe werkgever. Met deze tool biedt Mr. advocaten en rechtenstudenten die op zoek zijn naar een (beter) passende werkgever de helpende hand. Dankzij de zeer innovatieve ‘keuzetool’ die in samenwerking met The Selection Lab werd ontwikkeld, is het nu meer dan ooit mogelijk een weloverwogen keuze te maken als potentiële kandidaten overwegen over te stappen naar een andere werkgever. Het bijzondere van de Mr. keuzetool is namelijk dat veel aandacht wordt besteed aan sociaal-culturele kenmerken van kantoren. Uit onderzoek blijkt dat die veel meer van invloed zijn voor een geslaagde match tussen werkgever en werknemer dan allerlei ‘harde’ informatie die bestaande keuzehulpen kenmerkt.

Voeg uw kantoorgegevens snel, kosteloos, toe, en laat die rij sollicitanten maar (virtueel) komen!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top