Vacature: advocaat-stagiaire bestuurs- en omgevingsrecht

Delen:

BoelsZanders

Wie zijn wij?

Werken bij Boels Zanders betekent professioneel en persoonlijk betrokken zijn bij je cliënten en je collega’s. We werken samen en bundelen krachten waar nodig om de bedrijfsprocessen van onze cliënt onverstoorbaar te laten verlopen. Dit vraagt uiteraard brede én diepgaande kennis, maar zeker ook een luisterend oor om zo te weten wat er speelt.

Wij geloven in het bieden van slimme én praktische oplossingen. Niet onnodig ingewikkeld en tijdrovend en zonder ellenlange verhalen. Wij bieden veel ruimte om jezelf overall te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Met 130 medewerkers, waarvan 75 advocaten, behartigen wij de belangen van ondernemingen en ondernemers, besturen en bestuurders. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Als full-service juridisch dienstverlener met een nationale en internationale blik, zijn wij met BZ International – waaronder de German, Belgian en UK Practice – ook actief over de grens. Als grondlegger van het internationale netwerk Advoc werken we intensief samen met circa 100 gerenommeerde advocatenkantoren in de belangrijkste zakencentra over de hele wereld.

Bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie voor iedereen prettiger werkt. Hoe minder ruis in het gesprek, hoe beter. We zijn trots op onze informele werksfeer en zijn gedreven met een commerciële instelling. Bovendien vinden we een gezonde work-life balance erg belangrijk.

Spreekt dit je aan?

Mooi, want voor ons team Bestuursrecht zoeken wij een nieuwe collega die hoofdzakelijk werkzaam zal zijn in bestuurs- en omgevingsrechtelijke dossiers. Een (toekomstig) advocaat-stagiaire met passie voor het vak en die meewerkt aan oplossingen voor onze cliënten. Je werk is van juridisch hoog niveau, maar je kunt helder en begrijpelijk uiteenzetten. Daarnaast heb je een goed analytisch vermogen en beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, ambitieus en flexibel, met een sterke wil om je voortdurend te ontwikkelen. Ook zit gevoel voor commercie in je DNA verweven.

Wat bieden wij?

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende bestuursrechtpraktijk, bieden we je ook aansprekende zaken. Denk aan goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nóg verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Onze cliënten zijn voornamelijk actief vanuit Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Binding met deze regio’s is dus een pré. Team Bestuursrecht werkt intensief samen met onze vestigingen, waardoor je standplaats (Eindhoven, Venlo of Maastricht) in overleg te bepalen is.

Past jouw kracht bij onze ambitie?

Stuur dan een mail met een goede motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Xander Wynands, specialisatieleider en partner bestuursrecht via telefoonnummer 088 30 40 194 of wynands@boelszanders.nl óf Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of hrm@boelszanders.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven