Vacature: Gevorderd advocaat-stagiaire / medewerker ondernemingsrechtelijke proces- en adviespraktijk Vestiging Maastricht

Delen:

BoelsZanders

Wie zijn wij

Boels Zanders Advocaten is het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland en is nationaal gevestigd in de top 25. Met zo’n 75 advocaten en in totaal ruim 130 medewerkers, bieden wij juridische dienstverlening vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. We zijn betrokken bij onze cliënten en weten wat er speelt, zowel bij de cliënt als in de markt. Continue investeren wij in markt- en juridische kennis. Zo kunnen wij goede én passende oplossingen bieden. Onze cliënt staat altijd centraal. Dat is de kracht van onze ambitie.

Wie zoeken we?

Voor onze specialisatie ondernemingsrecht zoeken wij een gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend medewerker met bijzondere interesse in zowel het verbintenissenrecht als het vennootschapsrecht. Je beschikt over een assertief karakter en bent zelfverzekerd. Je denkt in oplossingen, want voor cliënten heeft oplossen meer waarde dan gelijk krijgen. En dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de commerciële belangen van je cliënt.

Ondernemingsrecht

Je gaat werken in een brede commerciële (proces)praktijk die deel uitmaakt van onze specialisatie ondernemingsrecht. Je krijgt een gedegen opleiding om volwaardig mee te gaan draaien in de praktijk en draagt naarmate je ervaring groeit steeds meer bij aan de ontwikkeling van de praktijk.

Wij leggen ons toe op het adviseren en ondersteunen van onze cliënten, onder meer bij de totstandkoming en uitvoering van commerciële contracten, privacy vraagstukken, IE/IT advisering en aansprakelijkheidsdossiers. Onze boeiende praktijk is een contract-, proces- en adviespraktijk met zowel een nationaal als internationaal karakter. Een aanmerkelijk deel van de praktijk en de documentatie is in het Engels. Je vaste werkplek is op onze vestiging Maastricht.

Jouw profiel

  • Afgeronde academische opleiding Nederlands recht;
  • Affiniteit met relevante rechtsgebieden;
  • Scherp analytisch en strategisch vermogen;
  • Teamplayer;
  • Communicatief vaardig;
  • Pragmatisch ingesteld;
  • Ambitieus en enthousiast;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Woonachtig in of bereid om op termijn te verhuizen naar de regio Zuid-Limburg.

Wat bieden we?

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende commerciële (proces)praktijk, bieden we je ook aansprekende zaken zoals goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nóg verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne- en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Past jouw kracht bij onze ambitie?

Stuur dan een mail met een goede motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of Thom Beukers, partner, via telefoonnummer 088 30 4 01 06.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven