VACATURE: JURIDISCH JOURNALIST MR.

De redactie van Mr. is op zoek naar gevorderde studenten of post-graduates die na hun studie verder willen in de (juridische) journalistiek. Onze samenleving juridiseert en we merken dat er toenemende behoefte bestaat aan journalisten met juridische kennis. Mr. is het grootste
on- en offline journalistiek platform voor juristen en we zijn op zoek naar aspirant journalisten die zich in de praktijk met dit vak bezig willen gaan houden.

Bij deze vacature gaat het met name om de dagelijkse nieuwsvoorziening voor de website www.mr-online.nl: korte berichten, rubrieken, en eens per week een grotere reportage. Alles in het Nederlands en vanaf de eigen locatie
(geen reistijd!) De werkzaamheden worden beurtelings door een groep medewerkers gedaan. Concreet betekent het gemiddeld één week per maand enkele uren per dag werken. Bij gebleken geschiktheid kunnen ook artikelen voor het magazine geschreven worden.

Inmiddels hebben we succesvol één post doc aan de nieuwsredactie toegevoegd. Wil je meer weten van iemand die zelf de stap gemaakt heeft? Vraag het Sam Maasbommel, post doc in Groningen die sinds vorig jaar nieuws maakt voor Mr. Hij kan je alles vertellen over de inhoud van de functie. Te bereiken via maasbommel@mr-magazine.nl.

Sollicitaties kunnen naar Michiel van Kleef, hoofdredacteur vankleef@mr-magazine.nl. Zo mogelijk mét voorbeelden van eerder geschreven artikelen.

Solliciteren tot 1 september. In overleg beginnen.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top