Vacature: JURIST AANBESTEDINGSRECHT – 36 UUR

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Timon is op zoek naar een jurist aanbestedingsrecht die het leuk vindt om aanbestedingsprojecten in goede banen te leiden en daarmee een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van jeugdzorg! Heb jij passie voor het recht en heb jij een warm hart voor jongeren? Lees, dan verder!

Jouw werk doet ertoe!

Als jurist aanbestedingsrecht ben jij dé specialist op het gebied van strategische aanbestedingen. Zo ben je nauw betrokken bij unieke en complexe aanbestedingstrajecten en projecten die binnen Timon gaande zijn. Je ondersteunt hierin het bestuur en de gebiedsmanagers. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je de gekozen manier van aanbesteden projectmatig begeleidt, de eisen waaraan inschrijvers moeten voldoen langs de juridische meetlat legt en dat je de nodige overeenkomsten en contracten opstelt en/of (integraal) beoordeelt op kansen en risico’s. Ook bij de implementatie van gunningen zal in een aantal gevallen een beroep op je projectmatige capaciteiten gedaan worden en kan je betrokken worden bij juridische vraagstukken, zoals de voor- en nadelen van nieuwe vormen van samenwerking en mogelijk op te richten juridische entiteiten. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Aanvullend daarop word je juridische kennis binnen Timon benut en ben je de vraagbaak voor de gehele organisatie rondom juridische vraagstukken. Daarnaast ben je een professionele sparringpartner voor de bestuurssecretaris op het gebied van vigerende wet- en regelgeving en de toepassing daarvan. Je wordt aangestuurd door onze bestuurssecretaris en hoort bij het team Bestuurssecretariaat.

Dit ga je doen

 • Het bieden van projectmatige en juridische ondersteuning en advisering op het gebied van (complexe) aanbestedingen en samenwerkingsconstructies, alsmede het voeren van regie op de Timon brede aanbestedingsprocessen en de implementatie daarvan;
 • In staat zijn tot het doorgronden en (integraal) kunnen beoordelen van complexe en uitgebreide  (juridische) documenten en bestekken, en daar snel de essentie in kunnen ontdekken ten aanzien van de mogelijke impact op de organisatie;
 • Het opstellen van contracten en overeenkomsten alsmede het archiveren daarvan;
 • Het adviseren van collega’s bij complexe vraagstukken en zorgen voor de juiste juridische afwikkeling daarvan;
 • Behandeling en afhandeling van (algemene) diverse juridische kwesties, al dan niet in afstemming met externe juridisch specialisten;
 • Het volgen van ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving die impact kunnen hebben op het beleid van Timon (samen met bestuurssecretaris).

Dit vragen we van je

 • een afgeronde master rechtsgeleerdheid;
 • actuele kennis van en ervaring met (complexe) aanbestedingen en projecten;
 • ervaring met projectmatig werken op strategisch niveau;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in staat om helder complexe vraagstukken te kunnen verwoorden, overeenkomsten op te stellen en notities te concipiëren;
 • bij voorkeur heb ervaring met een juridische adviesfunctie en kennis van wet- en regelgeving in de zorg.

Dit bieden wij

We bieden een afwisselende en uitdagende functie waarin je vanuit je eigen expertise bij kan dragen aan de toekomst van onze organisatie en ons werkgebied. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:

 • Bruto maandsalaris volgens de cao jeugdzorg, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Jaarcontract. Bevalt het wederzijds? Dan zetten we dit om in een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris
 • Trainingen en opleiding gericht op jouw functie
 • reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding

Wij zijn Timon

Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Bij ons ben je er voor kinderen, jongeren en ouders. En ons team is er voor jóu. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 600 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra.

Jij @ Timon?

Denk jij dat Timon de organisatie is die bij jou past? Solliciteer dan op de vacature voor Jurist aanbestedingsrecht. Wees er snel bij, want de vacature sluit op 29 oktober. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Tobias Holtman (Bestuurssecretaris), tel. 06-15265468. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter Evelien.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top