Vacature: Legal Counsel Euretco – Parttime

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Halsten legal, juridisch partner van Euretco, ondersteunt Euretco in de werving en selectie van de beste kandidaat voor deze functie. De functie is uitermate geschikt voor iemand die deze rol wil combineren met andere activiteiten. Geïnteresseerd in deze uitdagende rol als legal counsel? Stuur uiterlijk 31 oktober a.s. een motivatie, voorzien van CV naar: vacatures@halsten.nl.

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Sietske van der Werf, via vacatures@halsten.nl of telefonisch via: 085 488 59 70.

Euretco, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. De kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandige ondernemers. Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Decorette, Topform, en Libris/Blz., behoren tot de winkelconcepten en vloerconcepten van Euretco. Daarnaast beschikt Euretco via de fashiondivisie over internationale top merken in het kledingsegment. Sinds 2015 is Euretco onderdeel van EK/servicegroup (EK), een Duitse retailservice-organisatie met het hoofdkantoor in Bielefeld. Voor de Nederlandse organisatie is Euretco op zoek naar een legal counsel, ter uitbreiding van de juridische afdeling.

Ben jij een jurist die op zoek is naar een uitdaging, breed geïnteresseerd en 24 uur per week beschikbaar? Dan is deze nieuwe functie bij Euretco wellicht precies iets voor jou. Bij Euretco hoef je geen keuze te maken voor een enkel rechtsgebied of specialisme. Van franchise tot privacywetgeving en van ondernemingsrecht tot intellectueel eigendom en consumentenrecht, in deze functie kom je alles tegen op de juridische afdeling. Het is een zeer afwisselende baan in een dynamische omgeving met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Samen met de Senior Legal Counsel ondersteun je, vaak proactief, de verschillende business units en de directie met gevraagd en ongevraagd juridische advies en ben je daarnaast gezamenlijk verantwoordelijk voor het verder verhogen van de ‘legal awareness’ binnen de organisatie. Je standplaats is Hoevelaken, in combinatie met thuiswerkmogelijkheden.

Profiel:

  • Een afgeronde rechtenstudie (civielrechtelijk en/of ondernemingsrechtelijk). Je beschikt over een brede juridische kennis, maar in ieder geval een aantoonbaar goede kennis van privacy wetgeving, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht in het algemeen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Het doorgronden van zowel complexe als minder complexe vraagstukken en de juridische aspecten hiervan vertalen in praktische toepassingen zie je als een uitdaging.
  • Pragmatisch, stressbestendig en het snel kunnen schakelen tussen diverse dossiers, zijn jouw kernkwaliteiten.
  • Je weet het evenwicht te bewaren tussen juridische, commerciële, financiële of andere bedrijfsbelangen en organiseert jouw taken autonoom.
  • Daarnaast ben je communicatief sterk, hands-on en denk je altijd in oplossingen en ben je in het bezit van een stevige persoonlijkheid en overtuigingskracht.

Aanbod:

Wij bieden jou een dynamische, prettige en professionele werkomgeving met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 28 verlofdagen, een goede pensioensregeling en flexibele arbeidsvoorwaarden. Een laptop en een telefoon zijn standaard onderdelen van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top