Veel BN’ers in de rechtszaal

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vandaag was een dag met veel BN’ers in de rechtszaal…

– Voormalig Ajacied Kenny Tete tond vandaag voor de rechter vanwege een vechtpartij waar hij in 2015 bij betrokken was. In 2016 werd Kenny veroordeeld tot een taakstraf van 60 uur, maar hij was het er niet mee eens dus ging in hoger beroep. Over twee weken doet het gerechtshof Amsterdam uitspraak in deze zaak.

– Ook in Amsterdam schoof Dean Saunders (broer van Ben Saunders) aan in de rechtszaal, hij kreeg een gevangenisstraf van 18 maanden opgelegd vanwege brandstichting en het mishandelen van zijn ex-vriendin. Ook moet hij een schadevergoeding betalen.

– Het is je vast niet ontgaan dat het proces tegen Holleder nog volop bezig is. Vandaag moest Peter R. de Vries getuigen in deze zaak, voor dit verhoor zijn twee dagen ingepland. Vanmorgen verliet Peter R. de Vries de Bunker (zo heet deze zwaar beveiligde rechtbank) voor het überhaupt begonnen was. Andere bezoekers zeiden dat hij wegging omdat hij bij zijn controle zijn schoenen en jas uit moest doen… Later kwam hij toch terug en het verhoor heeft uiteindelijk bijna de hele dag geduurd!

– In de rechtbank in Lelystad vond de zaak tussen Gordon Heuckeroth en zijn ‘ex-vriend’ Kevin plaats. Een tijdje geleden postte Gordon een foto met zijn nieuwe vriend op Instagram, daarna bleek dat die vriend een dubbelleven had. Kevin was er niet van gediend dat de ‘relatie’ openbaar werd, want hij wilde met rust gelaten worden. Eerst leek het erop dat de twee het samen konden oplossen, maar vandaag moest de rechter toch over het een en ander oordelen; Gordon zou Kevin een klap hebben gegeven, hij zou Kevin bedreigd hebben, Gordon zou Kevin geld hebben gegeven om examenfraude te kunnen plegen… De rechter doet op 23 april uitspraak!

Dit bericht is geschreven door Rechtspraak Reporter Sterre.
Je kunt haar berichten vinden op deze pagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top