Vacature: Vicevoorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts

Delen:

De Commissie van Aanbestedingsexperts is een onafhankelijke en onpartijdige commissie op het gebied van aanbestedingen. Wij adviseren en/of bemiddelen sinds 2013 en zijn uitgegroeid tot een volwassen landelijk klachteninstituut voor overheidsaanbestedingen. Onze ambitie: een nog grotere bekendheid van de commissie bij ondernemers en aanbestedende diensten verwerven en de toegankelijkheid van onze adviezen vergroten.

Vicevoorzitter m/v

Commissie van Aanbestedingsexperts, Den Haag

Opleiding en salarisindicatie

U heeft academisch niveau, een gedegen beheersing van het aanbestedingsrecht op hoog niveau en ruime kennis van en ervaring met aanbestedingsprocedures. Uw vergoeding is gebaseerd op de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies en in beginsel voor 40 uur per maand.

De Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE) draagt bij aan een snelle, zorgvuldige en laagdrempelige afhandeling van klachten van ondernemers of aanbestedende diensten. In overleg met de overige commissieleden behandelt u een deel van de binnengekomen klachten zelf, met ondersteuning van het secretariaat en eventueel experts. U neemt wekelijks deel aan het inhoudelijk overleg en vervangt indien nodig de voorzitter. Verder levert u een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van een toekomstvisie op de rol van de CvAE.

Info www.werkenvoornederland.nl/EZ170394

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven