CPO

Webinars Financiering, Zekerheden & Insolventie. Voor insolventierecht-specialisten die voorop willen lopen

Bent u werkzaam op het gebied van Financiering, Zekerheden & Insolventie? Wilt u vooroplopen in uw vakgebied? En zoekt u een manier om zo snel mogelijk als eerste op de hoogte te zijn van essentiële updates en inzichten? Volg dan de FZ&I-webinars van het CPO: top-experts uit wetenschap en praktijk bespreken met regelmaat de meest relevante arresten en actualiteiten. Zo weet u zeker dat u niets mist en bent u altijd up-to-date. Deze webinars zijn bij uitstek geschikt voor advocaten insolventierecht die alles over hun vak willen weten en scherp willen blijven. Met veel direct toepasbare kennis, inspiratie, opinie en nieuwe inzichten. Zodat u uw cliënt het beste advies kunt geven.

Het CPO organiseert jaarlijks 10 webinars Financiering, Zekerheden & Insolventie met essentiële updates. De webinars worden ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde Onderzoekcentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit. Een redactiecommissie onder leiding van hoogleraar Burgerlijk recht prof. mr. Ben Schuijling bepaalt de inhoud en selecteert de beste docenten uit wetenschap en praktijk.

Bekijk het aanbod op www.cpo.nl/fzi

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

CPO

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

CPO
Postbus 10520
6500 MB Nijmegen

T. 024 – 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl
I. www.cpo.nl

Bekijk ons cursusaanbod

Winkelmand