Welk kantoor past het best bij je?

Ben je op zoek naar een groot kantoor als werkgever? Of liever een niche-kantoor? Eentje in de Randstad of liever in een bedrijf in Groningen of Maastricht? Eentje waar je 24/7 beschikbaar moet zijn of een kantoor dat goed let op de work-life balance? Doe dan de Mr. Keuzetool en ontdek welke juridische werkgever het best bij je past.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Al meer dan 70 advocatenkantoren hebben hun gegevens ingevuld in de database van Mr. Dan gaat het dus niet alleen om allerlei harde informatie, maar ook over zaken als sfeer, mentaliteit en bijvoorbeeld diversiteit. Zaken die steeds bepalender blijken te zijn bij de keuze voor een succesvolle loopbaan. Wil je meer weten over de Keuzetool, kijk dan hier. Wil je direct naar de Keuzetool? Klik dan hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top