ZO VINDEN AMBITIEUZE JURISTEN DE WEG NAAR UW KANTOOR

Juristen die op zoek zijn naar een kantoor dat bij hen past, kunnen daarvoor de Mr. Keuzetool invullen. Is uw kantoor al in de Mr. Keuzetool opgenomen? Loop geen enkele ambitieuze kandidaat mis, en voeg uw kantoor kosteloos toe aan de tool!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op de website van Mr. online is de Mr. Keuzetool te vinden. Het bijzondere van deze tool is dat veel aandacht wordt besteed aan sociaal-culturele kenmerken van kantoren. Uit onderzoek blijkt dat die veel meer van invloed zijn voor een geslaagde match tussen werkgever en werknemer dan allerlei ‘harde’ informatie die bestaande keuzehulpen kenmerkt. Met Mr. Keuzetool kunnen ambitieuze juristen (in spe) zich oriënteren op een eerste of nieuwe werkgever. Elk kantoor kan kosteloos zijn gegevens hieraan toevoegen. Nog niet gedaan? Doe het nu!

Dit is hoe het aanmelden werkt

Wanneer u als advocatenkantoor een betere ‘match’ wilt met potentiële medewerkers, dan kunt u gratis de vragenlijst voor kantoren invullen. Uw kantoor wordt dan toegevoegd aan de Mr. Keuzetool. Op de website vindt u een lijst van kantoren die de Keuzetool al ingevuld hebben. Zo kunt u ook controleren of uw eigen kantoor al in de Mr. Keuzetool voorkomt. Op dit moment doen al zo’n 80 met name grote kantoren mee.

En dit is hoe kandidaten u vervolgens vinden

Juristen die op zoek zijn naar een passend kantoor kunnen in de Keuzetool, die op Mr. Online voor iedereen te raadplegen is, een aantal vragen beantwoorden, waarna ze een lijstje krijgen van drie kantoren die het best bij ze passen. Doelgroep zijn ambitieuze juristen (in spe) die zich oriënteren op een eerste of nieuwe werkgever. Met deze tool biedt Mr. advocaten en rechtenstudenten die op zoek zijn naar een (beter) passende werkgever de helpende hand. Dankzij de zeer innovatieve ‘keuzetool’ die in samenwerking met The Selection Lab werd ontwikkeld, is het nu meer dan ooit mogelijk een weloverwogen keuze te maken als potentiële kandidaten overwegen over te stappen naar een andere werkgever.

Voeg uw kantoorgegevens snel, kosteloos, toe, en laat die rij sollicitanten maar komen!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top