10 jaar Mr.

Delen:

mr 10jaarMr. bestaat tien jaar. Dat moet worden gevierd, en daarom heeft het nummer dat aanstaande vrijdag verschijnt een speciaal jubileumkatern. Meesters vertellen daarin wat ze van Mr. vinden. President Hoge Raad Maarten Feteris noemt Mr. ‘een vakblad voor een ontspannen leesmoment tussendoor’.

Een aantal auteurs beschrijft de ontwikkelingen van hun rubriek in het afgelopen decennium. Miek Smilde probeert een rode draad te ontwaren in de 82 interviews die ze voor Mr. deed. Jurjen Boorsma, verantwoordelijk voor het arrest van de maand, vertelt hoe stichtelijk en vermakelijk jurisprudentie kan zijn. Michiel Rohlof doet zijn ervaringen met ‘dealmakend’ Nederland uit de doeken. En last but not least: fotograaf Chris van Houts over de tientallen juristenborrels die hij bezocht. 

Daarnaast is er aandacht voor de ontwikkelingen die de juridische wereld doormaakte. Prominente juristen (onder anderen Reinier van Zutphen, Eddy Bauw, Jean Schreurs en Miranda de Meijer) beschrijven de veranderingen die het afgelopen decennium op hun terrein plaatsvonden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven