Bedrijfsprofielen

Bekijk hier bedrijfsprofielen van Mr.
Wil je meer weten over de bedrijfsprofielen, klik dan hier.

Studie klaar, dus wat nu? Zo werkt het natuurlijk niet. Studenten die kiezen voor een juridische loopbaan, beginnen zich al vroeg in de studie te oriënteren op hun verdere loopbaan. Dat doen ze bijvoorbeeld door het bezoeken van bedrijvendagen op de faculteit, stagelopen bij mogelijke werkgevers of gewoon een bedrijfsbezoek met hun studievereniging.

Maar ook daaraan ligt weer een oriëntatie ten grondslag. Er zijn immers zoveel werkgevers. Waar moet je stagelopen? Welk kantoor wil je bezoeken? Welk soort juridisch werk is voor mij geschikt? En het is nogal een klus om al die verschillende homepages af te lopen en de juiste informatie snel te vinden.

Speciaal voor dit doel is deze pagina bedoeld. Informatie van potentiële werkgevers over hun propositie voor toekomstige medewerkers: Wat voor soort mensen werken er, wat voor soort werk doen ze, wat is focus van de organisatie, de waarden en hoe groot is deze. Kerngegevens volgens een vast format, zodat snel vergelijkingen kunnen worden gemaakt. Veel plezier in je speurtocht!

Scroll naar top