Zoek je een nieuwe werkgever? Gebruik de filters en neem een kijkje bij deze organisaties

Wil je meer weten over de bedrijfsprofielen, klik dan hier.

Hoe vind ik mijn ideale werkgever

Bedrijfsprofielen zijn bedoeld voor juristen die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Zowel reeds werkzame juristen als gevorderde studenten. De vraag welk kantoor het beste bij je past is namelijk niet zo makkelijk te beantwoorden.

Speciaal voor dit doel hebben we de bedrijfsprofielen ontwikkeld. Informatie van potentiële werkgevers over hun propositie voor toekomstige medewerkers: Wat voor soort mensen werken er, wat voor soort werk doen ze, waar zitten ze, wat is focus van de organisatie, de waarden en hoe groot is deze. Kerngegevens volgens een vast format, zodat snel vergelijkingen kunnen worden gemaakt.

Bijzonder is dat deze informatie is verrijkt met artikelen die in Mr. en op de website zijn verschenen over deze kantoren. Zodat je ook kennis kunt maken met de mensen die daar werken. Dat geeft je nog meer houvast bij de keuze die je moet maken.

Werk je als HR-professional bij een juridische organisatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een profiel voor jouw kantoor, kijk HIER

Scroll naar boven