10 jaar SRK Advocaten

Delen:

balonnen Tien jaar geleden startte SRK als eerste in de markt voor rechtsbijstandverzekeringen met rechtshulp door eigen advocaten. Afgelopen dinsdag vierde SRK dit jubileum met alle advocaten en medewerkers.

Gerard van der Stelt, algemeen directeur van SRK: “Onze advocaten hebben een enorme toegevoegde waarde voor zowel verzekerden als voor SRK. Verzekerden krijgen eerste klas juridische hulp, tegen een normale verzekeringspremie! Het inzetten van SRK advocaten heeft een kostenbesparend effect. Een vrij gevestigde advocaat is al gauw vier tot vijf keer duurder. Zo is ook voor de gewone man, met een beperkte beurs, laagdrempelige juridische hulp door een advocaat beschikbaar.”

Bovendien biedt het advocaatschap voor veel van onze medewerkers toegevoegde waarde op hun carrièrepad. Dat zegt Fred Schalker, advocaat en voorzitter van de Vakgroep SRK Advocaten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven