18 genomineerden voor beste eenpitter

Delen:

De organisatie van de Dutch Independent Legal Award (DILA) heeft de achttien kandidaten bekendgemaakt die meedingen naar de titel ‘Beste zelfstandige jurist van 2017’. Het gaat volgens het Netwerk van Ondernemende Juristen om achttien professionals die stuk voor stuk de spreekwoordelijke ‘extra mile’ lopen voor hun klant.

Finaleplaats

De volgende kandidaten maken kans op een finaleplaats en de bijbehorende uitnodiging voor het DILA-diner met de jury: Hadassah Anit-Laus (ondernemingsrecht en commerciële contracten), Marina Benassi (IE, ICT, privacy), Roline Bergsma (intellectueel eigendomsrecht en algemeen contractenrecht), Piet Hein Berkhout (contractenrecht, ondernemingsrecht), Laurine van den Bos (Ondernemingsrecht, M&A), Gerben de Bruijn (contractenrecht, IE, ICT), Erik Hanenburg (M&A en energierecht), Mark van Heeren (huurrecht, vastgoed), Sabine Jongen-Schutgens (ondernemingsrecht, vastgoed), Marieke Kleijn (intellectueel eigendomsrecht en productregelgeving), Abraham Mouritz (IE, ICT, privacy), Jan Schreuder (ondernemingsrecht, M&A, Energierecht), Bauke Severs (contractenrecht, IE & IT), Aleksandra Tulicka (contractenrecht, ondernemings- en arbeidsrecht), Gijs Verwilst (vennootschapsrecht, compliance, bank- en effectenrecht), Algert Wentink (pensioenrecht), Robert de Wilde (ondernemingsrecht, IT) en Ken van der Wolf (compliance).

Alles voor de klant

Het thema van De Dutch Independent Legal Award 2017 is ‘alles voor de klant’. De afgelopen maand hadden opdrachtgevers en collega’s de kans om hun favoriete zelfstandige jurist te nomineren. Eind januari 2018 maakt een onafhankelijke jury de winnaar bekend. De jury bestaat uit twee juridische managers uit de top van het bedrijfsleven en een managing partner van een bekend advocatenkantoor onder voorzitterschap van een professionele moderator. Stemmen kan van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 op de DILA website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door partners Jurist in Communicatie, Mr Online, Kluwer Kleos, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven