ABN AMRO investeert in Merlin Technology

Delen:

Merlin Technology, een snelgroeiend technologiebedrijf dat soft- en hardware oplossingen ontwikkelt voor het verwerken van betaaltransacties, heeft een groei-investering van ABN AMRO Partcipaties ontvangen. Hiermee wil het bedrijf internationale groei versnellen.

Adviseurs ABN AMRO Participaties:
CORP. (Eric de Best, Diederik Baas)

Adviseurs Merlin Technology:
SONAR Corporate Finance (Sander Bult), AKD (Nathalie van Woerkom, Selma Baouch)

Eric de Best, dealmaker voor CORP.: “Private equity is onze key focus en in dat kader treden we regelmatig op voor ABN AMRO Participaties, ook bij deze typische buy-out van Merlin Technology. Merlin ontwerpt onder meer intelligente kluizen, pinautomaten en betaalkiosks – en de software − voor het ‘B2C segment’: retailketens, koffieketens, tankstations, casino’s, banken, maar ook gemeentes en de politie. In Nederland is Merlin Technology uitgegroeid tot marktleider. Een logische volgende stap in de ontwikkeling is dan expansie in het buitenland en investeerders zoals ABN AMRO Participaties dragen daar graag aan bij. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar nu in snel tempo op en bedrijven die daar op de juiste manier op inspelen zijn aantrekkelijke assets in de markt.”

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven